Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valakit akarata ellenére...

Ha valakit akarata ellenére bedrogoznak(velem történt), egy adag is lehet annyira veszélyes hogy végleges károkat okoz vagy akár végzetes is lesz?

Figyelt kérdés

Remelem nem törlik a kérdést mivel segítséget akarok kérni...

egyszer bedrogoztak... vízben volt feloldva ecstasy.

Nagyjából 2 deci vizet ihattam meg, hogy mennyi volt benne maga a drog azt nem tudom...

Én többször hallottam már hogy azért sem ajánlják a drogot mert akar az elsőbe bele lehet halni. Ez tényleg így van? Csak szerencsém volt és egy molesztáló kretén miatt meg is hallhattam volna?

Nagyon érzékeny vagyok mindenre, az alkoholra is.

Kamaszként egyszer beleszívtam egy herbal cigibe, attól is latomasiam voltak és pánikrohamot kaptam.

Az ecstasy-tól nagyjából 8-9 órán keresztül be voltam pörögve, amikor kiment a hatása, akkor nagyon furcsán éreztem magam és kb 2 napig nem tudtam aludni...

Szóval csak kiváncsi lennék. Ennyibe is bele lehet halni, főleg ha valaki érzékeny, vagy nem?

dec. 28. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyilván nem
dec. 28. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Nem és utóhatásai sem lesznek.

De vannak drogok pl heroin ahol egyéni érzekenység kérdése is mennyi az "aranylövés"

Mondjuk nem tudom hogy lehet véletlenül bedrogozni valakit? Miért iszol más italába vagy miért hagyod szét a sajátodat?

dec. 30. 16:42
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

Egyéni érzékenység miatt igen,egy adagba is bele lehet halni.

Pl.:

[link]

Ő is egy szemet vett be. Meghalt.

dec. 30. 17:57
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
Oké. A kérdező meg nem halt meg. Most már mindegy nem?
dec. 30. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
érdekes a discoba dobálják mint a tik-takot van aki megeszik 6-8-at is egy este :D
jan. 1. 02:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Általában az ecstasy színes tabletta formába van ami vízben simán látszik.

Ha kristályos MDMAt raktak bele az meg annyira keserű, hogy simán kellett volna érezned…

Ha 2napig nem aludtál az valami designer kristály volt, aminek semmi köze hozzá…

jan. 10. 14:39
 7/12 A kérdező kommentje:

2 elképesztő tényleg hogy a nőt okolják és nem azt a retket aki megcsinálja ezt...

Tessék itt van a cikk hogy egy db tablettától meg lehet halni...

6 nyilván nem tudom hogy pontosan mi volt az, a társaságban mondtak hogy ecstasy volt csak másnap

Ilyenkor komolyan nem gondolnak bele hogy mi van ha valaki túlérzékeny erre?

Olyan düh van bennem hogy legszívesebben nem írom le hogy mit csinálnék azzal a féreggel...

Egyébként igazad van mert valóban volt egy kesernyés íze, de egy buli közepén mikor a saját társaságod vizét iszod nem gondolsz bele hogy ebben drog van...

ráadásul azt sem tudom hogy mennyi volt benne... hajnali kettőtől reggel 10-ig be voltam porogve, ráadásul másnap délután mentem dolgozni és még akkor is be nem állt a szám... semmit nem aludtam és úgy mentem buli után dolgozni és mégis annyi energiám volt mint meg soha.

Olyan PTSD-m van hogy egész nap csak azon jár az eszem hogy mi lett volna ha...

jan. 20. 07:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért nem egészségesek ezek a stimulánsok mert ilyenkor felviszi a vérnyomást és a szívverést az egekbe. Kb olyan megterhelés a szervezetnek mint a folyamatos kemény fizikai munka. Aztán mikor kimegy a hatás akkor meg jön a zuhanás, és semmire nincs ereje az embernek.

Igen nagyon ritkán bele is lehet halni, de nagyrészt ez azért fordul elő mert másféle szer is belekeveredik a drogba. Van aztán aki nem iszik eleget pl dehidratáltság kiszárad, vagy leesik a vércukorszint stb.

Kérdező neked ez már régen volt, ha akkor nem volt bajod már nem is lesz. A kérdés alapján nekem inkább valamilyen más stimulnáns (pl speed) jut erről nekem exembe. (Az eki viszonylag rövid és erős érzelmi boldogságot is ad, de másnap már nem pörget.)

Akármi is volt ezt már nem tudjuk kideríteni, kár leragadni mert a múlt már elmúlt.

jan. 20. 08:46
 9/12 A kérdező kommentje:

De hogy tudnék nem foglalkozni ezzel?!

Sorra látom a híreket hogy túladagolásába halt meg valaki, ha rekeresel több olyan cikket találsz hogy az elsőbe belehalnak...erre itt vagyok én, nagyon sovány testalkat és nagyon érzékeny vagyok mindre... van hogy egy slukk cigitol beszedulok...

erre itt volt ez a retek féreg aki kizárólag azért a drogos vizéből adott hogy utána rám mászhasson. Persze ha esetleg belehaltam volna akkor másnap ment volna tovább a gennyes élete...

Hogy lehet ilyenen túllépni?

Egyébként a zenének lettem nagyon a fuggoje amíg be voltam lőve és reggel 9-ig táncoltam a szobámban...

majd amikor kiment belőlem nagyon lehangolt lettem...

alapból még a kávéra is érzékeny vagyok, nem is szoktam inni mert attól is bepörgök, felmegy a pulzusom....

Más az ha egy stramm 90 kilós férfi veszi be ezt Meg az is más ha egy sovány alapból mindenre érzékeny nő…

jan. 20. 10:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni pl én több mint két évtizede függő vagyok az utcsó erős 10 intravénás lövöldözés. Már én is kiöregedtem de 6 alkalommal majdnem belehaltam. De nem ilyenekbe én heteken át nyomattam míg össze nem estem. Ezek a drogok ilyenek, amikor már érzi az ember nem normális nem kell csinálni és túlélhető. Túl parázod kedves kérdező, szerintem lazíts kicsit. Régi dolgok már nem számítanak.
jan. 20. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!