Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a gyengeség ellen?

Mit tegyek a gyengeség ellen?

Figyelt kérdés
Ma éjfélkor feküdtem le, barátomékkal voltunk vacsorázni, és még kicsit ottmaradtunk náluk. Kb. este 11 kor indultunk haza. 10-kor keltem tehát kb. 10 órát aludtam egyhuzamban. 6kor is felkeltem, ekkor nem tudtam visszaaludni, valahogy csak sikerült :D. Azt érzem, mintha üres lennék, hőemelkedésem van, Echinacea cseppet ittam teával, ma 40 cseppet összesen (napi adag: 60 csepp),még egyszer fogok inni vacsi után. Igazából a mai napom csak heverészésből állt, megpróbáltam játszani (fortnite) de nem tudtam olyan könnyen játszani, mint szoktam. Fáj egy nagyon kicsit a fejem, de nem nagyon érzem. Köhögök, kábé 15 percenként hármat. Nehezen tudom emelni a kezem is, eléggé pontatlan vagyok.. :S Valami tipp ? előre köszönöm! <3

tegnap 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Könyörgök: te nem tudod, mit jelent az a fogalom, hogy betegség? Életedben nem voltál még beteg? Maradj nyugton!
tegnap 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
/1 Köszönöm a válaszod, de én tanácsot kértem. :)
tegnap 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a tanácsom, hogy vedd tudomásul, hogy betegség bujkál benned, és pihenj, akár feküdj. Ha szerencséd van, annyi elég neki, és az immunrendszered hamar legyőzi. Az immunrendszernek azzal kell segíteni, hogy nem terheljük meg a szervezetet.
tegnap 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:
/3 köszi
tegnap 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!