Mitől lehetek ilyen gyenge és motiválatlan, mit tegyek?
Mióta műtöttek, egyre rosszabb a fizikai és a mentális állapotom, 8-6 hónapja történt.
Már munkaképes vagyok, csak sérvem volt. Azóta lettem rosszabbul mentálisan, súlyos depresszióm van, orvos állapította meg. Motiváltan vagyok munka terén, összes munkát ott hagytam, nem bírok bejárni, mindig fáradt vagyok és lehangolt, most ráadásul oda lett mindenem ez végett, a lakás, autó és kapcsolatomnak is annyi már. Teljesen kilátástalan vagyok. Öngyilkossági kísérletem már többször volt, kórházban is voltam az miatt.
Hát elég elszomorító amit írsz, főleg ha még nem vagy öreg.
Azt tudnám javasolni, orvost kérdezz meg, mert ez tényleg nem normális.
Viszont erősítheted az immunrendszered.
E-vitamin, C-vitam és rengeted ilyen készítmény van.
Mikor voltál laborban?
Meg kellene nézni a vérképedet!
Sajnálom, hogy egy sérvműtét ilyen kihatással van rád.
Azzal tudlak vígasztalni, ami nekem segít elviselni hasonló problémákat, hogy nemsokára egy új világ veszi kezdetét melyben nincs szenvedés!
Ha odalett mindened, akkor előlről kezdheted, úgy is írhatnám: tiszta lappal indulhatsz. Ez motiváció is lehet: újraindítás. A küzdés hozza meg a sikerélményt, nem a sültgalamb a szádba.
Azt viszont ki kellene deríteni mitől van a krónikus fáradtság. Előfordulhat akár vitaminhiánytől is. Az is lehet, hogy megtetszett a betegséged alatt a semmittevés, de már meggyógyultál -legalábbis a műtét miatt.
Az öngyilkossági gondolatokat meg zárd ki: várd meg, amíg magához szólít a Teremtő, hívás nélkül sehová sem illik menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!