Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem magamat így?

Miért érzem magamat így?

Figyelt kérdés
Ma rendesen, szokásos időkben ettem. Délután muszáj volt meginnom egy kávét, mert iszonyatosan fáradt voltam, keveset (5-6 órákat) aludtam a héten. A kávéra 2 órával, tanulás közben rámjött egy szédülés és egyben gyengeség érzet, mintha össze akarnék esni. Ettem szőlőcukrot, hátha a vérnyomásom alacsony, sőt még is akartam mérni a vérnyomásomat, csak nem működik a készülék. Azóta ez az érzet átfordult remegésbe, majd megint vissza az eredeti, furcsa érzésbe. Egyszer, pár hete volt még velem ilyen, amikor nagyon stresszes voltam, viszont most annyira nem vagyok az. Lehet, hogy a kialvatlanság az oka?

tegnap 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Idegek, de a kialvatlansag felerositheti. Tipikus tunetek amugy szorongasra, stresszre.
tegnap 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!