Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alább leírt betegségek...

Az alább leírt betegségek közül melyek azok amelyek a beteg halálához vezetett?

Figyelt kérdés
Édesanyám halotti zárójelentésén találtuk a következő diagnózisokat, és nem tudjuk hogy akkor mibe is halt meg édesanyám? Diagnózisok: Septicaemia, k.m.n., Pneumonia l.u., Bronchitis chronica, Pyelonpehritis acuta, varicositas cruris l.u., ISZB, Mintralis insuff., Calcificatio valv. mitr., St. post. op. mammae ld. (pp. npl. mammae), hypacusis, dementia. - A Google most nem volt a barátom. Mivel hiába tudtam meg hogy melyik diagnózis micsoda. De azt nem tudtam meg a Googletól, sem pedig a záró jelentésből konkrétan hogy akkor melyik betegség lett édesanyám veszte, és mibe halt meg akkor? És még egy adalék édesanyám 68 éves volt.

#pneumónia #dementia #septicaemia #Hypacusis #Bronchitis chronica #Pyelonpehritis acuta
dec. 18. 13:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
7-esnek! Az volt hogy állandóan hányt. Meg napközben is egyre többet aludt. És közben a hideg rázta. Meg néztem a lázát. De csak 41.9 volt a láza. Szóval ezért mentőt hívtam. A mentősök meg állapították hogy a vérnyomása is csak valami 97/34 volt. Ezért bevitték a mentősök.
dec. 18. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A hányás kiszáradáshoz vezet, erre utal a nagyon alacsony vérnyomás is és az aluszékonyság is. Az meg, hogy majd 42 fokos volt a láza, a szívét terhelte meg annyira, hogy a szepszis végül bevégezte az egészet.
dec. 18. 16:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Annyi minden betegsége volt, hogy a szepszis elvitte. Amit egy átlagos állapotú negyvenes túlél, azt neki ennyi betegséggel nem sikerült (a mellének állapota és a nagyothallás nem számít ide). Nyugodjon békében!
dec. 19. 10:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy szívbetegséggel kombinált tüdőgyuszi az elég kemény páros - pusztán ebben is meghalhatott.

Erre még jön egy szepszis és a kora.

dec. 19. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!