Lehet tenni valamit az autoimmun betegségek elkerülésére? Tényleg kb minden 5. nő autoimmun beteg?
Én azért lettem az, mert minden szart ettem/ittam.
Azota mar nincs és tunetmentes vok gyógyszer nélkül.
# 2
Akkor klinikai csoda vagy.
Amúgy például Kapás Bogi is autoimmun beteg, pedig ő aztán abszolút nem eszik össze minden sz..t
És még le is pomtozzatok?
Micsoda szanalmas emberek vannak itt
Leirtam a tapasztalatot.
Előfordulhat hogy Ételallergia teszi tönkre.
De további titkot nem mondom.
Én is erre utaltam a legelső hozzászólásomban. Ennek már komoly tudományos magyarázata van, hogy függ össze az autoimmunitás a bél állapotával. Az ételallergiák/ intoleranciák is már ennek a következményei. Több autoimmun ismerősöm van, akik tetemes javulást értek el az állapotukban ebből kiindulva - étrendmódosítással és egyebekkel. Nekem colitis ulcerosaból sikerült gyógyszerek nélkül ugyanígy kijönnöm.
Nem kell hülyeségeket enni ahhoz, hogy tönkremenjen a bélflóra és a kelleténél nagyobb áteresztőképességűvé váljon a bél. De tény, hogy az is egy biztos megoldás rá. De rengeteg más dolog is előidézheti ezt, stressz, antibiotikum, császárral születés, gyorsan felszívódó szénhidrátok stb.
Miért lenne klinikai csoda az, hogy a tudomány haladásával a gyógyíthatatlannak vélt betegségek idővel gyógyíthatóvá válnak?
Ha még nincsenek áteresztő bélre utaló tüneteid (pl. fejfájás, intoleranciák és allergiák, emésztési panaszok, hangulati panaszok, bőrpanaszok, autoimmun tünetek stb.), és most döntesz úgy, hogy nem is kérsz belőlük, az a legjobb. Később évekbe telhet a helyreállítás.
Olvasd el a Bélügyek c. könyvet alapozásnak, nem tudom mi számít komolynak, nekem a saját tapasztalatom eléggé komoly: gyógyíthatatlannak mondott betegségből kijönni. Azt kérdezted, hogy hogyan kerülhetsz el valamit, ami elvileg szintén gyógyíthatatlan. Ergo nem a begyepesedett és elavult orvostudományi álláspont érdekel, ha el akarod kerülni, ilyenkor az ember nyitottabban áll hozzá, elolvas olyan szakcikkeket is, amit a hazai átlag gasztroenterológus nem, meg utánanéz a tapasztalatoknak és egyénileg átgondolja a dolgokat. Akkor mi ez a válogatósdi? Megmondom, aki ilyen merev, azt nem érdeklik a megoldások.
Mi lenne a lényeg azon kívül, hogy megborul a bélflóra, felszaporodik a patogén flóra, megváltozik (megnő) a bél áteresztőképessége, olyan dolgok is kijutnak, amiknek nem lenne szabad, az immunrendszer bereagál, teljesen ismeretlen hatások érik, ide támad, oda támad, összezavarodik, megtámadja a testet önmagát is. Ezt még egy laikus is felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!