Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet tenni valamit az autoimm...

Lehet tenni valamit az autoimmun betegségek elkerülésére? Tényleg kb minden 5. nő autoimmun beteg?

Figyelt kérdés
Ha egy kicsit is foglalkozom az egészség témakörével, akkor nagyon félek az autoimmun betegségektől, ráadásul több dolog is fennáll nálam, ami hajlamosít ezekre és nem vagyok teljesen egészséges sem.

2021. jún. 9. 23:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezek az elgondolások érdekesek...utána nézek. Nekem gyerekkorom óta foltos bőrfestékhiányom, visszatérő ízületi fájdalmaim vannak és tavaly tavasszal egy nagy foltban teljesen kihullott a hajam, ami azóta visszanőtt (bár még rövidebb és talán nem olyan sűrű és egy részen teljesen ősz de nagyon örülök). Októberben kivetettem az epehólyagom emiatt ( köves volt) góc miatt.
2021. aug. 20. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!