Az alább leírt betegségek közül melyek azok amelyek a beteg halálához vezetett?
A szepszisbe halt bele...
Idén 3 ismerősöm is így halt meg kórházban, semmilyen halálos betegsége nem volt, kórházba kerültek kisebb problémával és meghaltak vérmérgezésben, amit a kórházban kaptak... Mindannyian 70 alattiak voltak, egyikőjük egy sima kivizsgálásra feküdte be, és nem ment haza többet...
Borzasztó és elkeserítő a helyzet!
Septicaemia, azaz szepszis.
Igen, te túlélted. De valószínűleg nem volt tüdőgyulladásod, krónikus hörghurutod, húgyúti fertőzésed és szívbetegséged. És nem voltál 68 éves.
Kérdező, ne keresd a felelőst. Nincs.
Édesanyád nyugodjék békében. Neked is megnyugvást kívánok.
Te most trollkodsz, vagy ennyire bekattantál a halála miatt???
70 éves, nő, vérmérgezés, tüdőgyúlladás, + más bajok.
Látom nem vagy képben hogy mik folynak a világban.
Mindazonáltal részvétem!
A szepszis mortalitása kb. 25-50 %, és nagyon sok minden befolyásolja: alapbetegségek, életkor, a kórokozó milyensége.
Az hogy Te túlélted, nem jelenti azt, hogy ezután mindenki túl fogja èlni.
Elősször is sajnálom édesanyádat, részvétem miatta.
Ahogy többen leírták neked előttem valószínüleg a több betegség együttesen vezetett anyukád halálához. A tüdőgyulladás önmagában lehet nem halálos, de szívbetegséggel, vérzérgezéssel már lehet az. Főleg már egy idősebb, esetleg legyengült szervezetre.
Mi volt az amivel anyukád befeküdt a kórházba? A tüdőgyulladás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!