Mitől fájhat szinte mindenem?
Figyelt kérdés
Csütörtökön elkezdett fájni válltól könyökig a bal kezem meg a lábamba az izom ami görcsölt is kb óránként felkeltem miatta. tegnap délelött elkezdett fájni a fejem ami azóta is fáj, már 2 ujjam is fáj. A mellkasom is megfájdult de az 1-2 perc után elmúlt. Alig bírok a lábamra állni mert fáj meg nem tudom. Aludni meg nem tudok pedig már próbáltam. nem is csináltam semmi olyat ami miatt bármi fájhatna. Szerintetek mi van ilyenkor mert velem ilyen még nem volt? Gondoltam valami megfázásra de én már évek óta nem voltam beteg. orvoshoz menni nem akarok ezért kérdezem tőletek hátha valakinek volt ilyesmi
29/F
2010. nov. 6. 17:58
1/5 anonim válasza:
mi az hogy nem akarsz orvoshoz menni??
valami komoly bajod is lehet...
2/5 anonim válasza:
Hasonló tüneteim vannak pár napja nekem is. Mindkét karom fáj a könyöknél. Alig bírom felemelni. Éjszaka a lábam görcsölt be. Nekem sem voltak ezelőtt ilyen tüneteim. Ja és fájt ma a fejem.Viszont ma reggelre a torkom is megfájdult, így én valami vírusra gyanakszom. Szerintem a Te esetedben is hasonló vírus okozhat végtagfájdalmakat.
3/5 anonim válasza:
nekem is volt ilyen bajom, szó szerint mindenem fájt. de mielőtt még elkezdett fájni torokfájás és enyhe láz is volt. nem mentem orvoshoz énse, sőt még mivel fociztam meccsen is volt. mostmár nincs semmi bajom 5-6 napig fájt kb.
5/5 A kérdező kommentje:
Na márelmúlt. Csak a fejem fáj még egy kicsit
2010. nov. 7. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!