3. napja hogy távozik a nyákdugom, már mindenem fáj. Szinte menni sem tudok, annyira nyom a kicsi feje. Mikor szulhetek meg végreeee?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 11:15
1/4 anonim válasza:
Én nem adnék neked sok időt...szerintem 1-2 nap vagy még annyi sem.:)
2/4 anonim válasza:
Nálam is így volt, de én túlhordtam 1 héttel és rásegítéssel indult csak el a szülés.
3/4 anonim válasza:
Én is ezt várom :)
Nekem szombaton távozott a dugó C1111 érték mellett még mindig semmi. Holnapra vagyok kiírva....... Szerintem ahány ember annyi féle módon indulhat meg a szülés.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem a szülés előtt 3 és fél héttel kezdett távozni a nyákdugó, és a szülés előtt egy héttel is távozott még 2 napot. Tehát elvileg bármikor megszülhetsz, de az is lehet, hogy csak 1-2 hét múlva. Azt nem írtad, hogy hány hetes vagy. Könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!