Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Infaktus vagy panikrohamam vaan?

Infaktus vagy panikrohamam vaan?

Figyelt kérdés
27 eves no vagyok. Elalvaskor ereztem ilyen furcsa erzest a nellkasomban de nem torodtek vele mert mar nagyon faradt voltam. 3 gyermekemmel vagyok itthol jelenleg itthol parom ejszakas. 2017 ota panikbeteg vagyok sajnos elegge hipochroander is mindent bekepzelek magamon rakeresek es a tunetek elojonnek rajtam. Kb elalvas utan egy oraval felebredtem a fiam sirt,nehezlegzes izzadok remegek es fazok. Felkeltem elkezdtem bepanikolni makd ramjott egy szekelesi inger. Most h lecsendesult minden a kosfiam is vissza aludt kiultem ide a kanapéra remegek meg mindig de a nehezlgzes megmaradt? Lehet h jelenleg egy infaktus zajlik le bennemM? Vagy csak a panikroham?
dec. 11. 00:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg a pulzusom 86
dec. 11. 00:45
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
86os pulzus nem vészes nekem volt már 210 is mégis itt vagyok. Pánikroham lesz a ludas de ha nem vagy benne biztos orvos
dec. 11. 00:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos en mindig annyira ra panikolok es az meg rosszabb. Meg ugye bosszant hogy egyedul vagyok a gyerekekkel. Mi lesz ha tortenik velem valami. A parom meg csak reggel jon haza.
dec. 11. 00:49
 4/10 anonim ***** válasza:

86 pulzus? 😂 Ez normális értéknek mondható még pánik roham nélkül is

Ha infarktusod lenne azt éreznéd elhiheted, de az első nem szokott halálos lenni úgyhogy még ekkor sem lennél nagy bajban

27 évesen az ember szervezete nagyon erős, ha 60 lennél, elhízott, dohányzó az más lenne

Pánikbeteg vagy amit kezeltetni kéne hogy ne legyenek ilyen gondjaid

dec. 11. 00:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a gyors valaszokat.🤗 Megyek visszafekszem es megprobalok pihenni. Reggel jelentkezem. Jo ejt nektek 🥰😊
dec. 11. 01:05
 6/10 anonim ***** válasza:
De ez így nincsen rendben, kezeltetni kell a pánikbetegséget
dec. 11. 01:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos sokszor megyek a gyerekeimert suliba oviba es ramjon a panikroham.Ez a nehezlegzes gyors pulzus sajnos mar mindennapos. Ejszaka is mostanaban egyre gyakrabban jonnek ram az ilyen jellegu dolgok. Van h heves szivveresre kelek. Volt olyan ido h hetekekig 1-2 honapig nek volt semmi gond. Nincs ugy konkret csaladom se akire tamaszkodhatnek. Ha a paromnak mondom h rosszul vagyok nem erzem jol magam...annyi ra a valasza hadjal a hulyesegeddel mindent bekepzelsz magadnak azert vagy rosszul. Haziorvos elhesegedett annyival h en meg fiatal vagy ehez a betegséghez. Kihez erdemes fordulni aki ilyen betegsegekkel foglalkozik.?
dec. 11. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Pszichiáter

Elmész a haziorvoshoz és megmondod hogy pánik rohamaid vannak amik megnehezítik az életed és ad beutalót

dec. 11. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Akinek volt már infarktusa az tudja, hogy mennyire rossz. Azt hidd el, hogy meg fogod érezni és kétséged sem lesz afelől, hogy infarktusod van.
dec. 11. 09:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Infarktusnak eléggé jellegzetes tünetei vannak. Ilyen a mellkasi nyomás mintha valami préselné össze a mellkasod, szapora pulzus, kar, hát, állkapocs felé kisugárzó fájdalom, nehézlégzés.

Nekem is volt pár pánikrohamom, én is sokszor azt hittem, hogy infarktus, csináltak ekg-t minden rendben volt szerencsére.

Ha nem dohányzol, nincs magas vérnyomásod, magas koleszterin szinted, esetleg cukorbetegség szerintem nem kell aggódni infarktus miatt, főleg nem fiatal nőként. Ha úgy érzed elmehetsz háziorvoshoz, elmondod a panaszaid, aztán elküld különböző vizsgálatokra, de hidd el nem fognak semmit sem találni.😊

dec. 11. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!