4-5 éve fáradékony voltam. Most mertem csak elmenni vérvételre. Félek,hogy kiderül valami halálos betegsém van, pánikrohamok gyötörnem, hogy kezeljem ezt?2 nap az eredmény
Figyelt kérdés
4-5 éve extrém fáradékony vagyok és nagynehezen rászántam magam bizonytalan tünetek miatt. A párkapcsolatom is ráment. Félek, hogy az eredményből kijön egy leukámia. Folyamatos pánikrohamok törnek rám azóta. Nem tudom kezelniszept. 9. 08:49
1/7 anonim válasza:
A leukémiàval nem élnél már 4-5 éve csupán fáradékonyság tünettel, sőt màr nem élnél, úgyhogy efelől megnyugodhatsz.
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj, sokkal valószínűbb, hogy csak vasat kéne szedni.
Nagy beteg nem voltál 4-5 éve? Az ugye pont a covid eleje volt.... esetleg ez?
3/7 anonim válasza:
Én extrém fáradtsággal, szédüléssel, véraláfutásokkal a lábamon mentem el vérvételre, olvasgattam minden hülyeséget, tüneteim szerint már rég halottnak kellett volna lennem, aztán csak egy egyszerű vashiányos vérszegénység volt ami a tüneteim okozta. Azóta gyógyszert szedek rá és sokat javult a közerzetem. Ne kattogjon ilyeneken az agyad mert csak rosszabb lesz. Tapasztalatból beszélek. Szóval nyugalom. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Megjött az eredmény.Érdekes minden rendben van közben pedig a tünetek megvannak
szept. 10. 10:38
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából de..eléggé sajnos
szept. 10. 16:10
7/7 anonim válasza:
Akkor meg is van a probléma a tartós stressz eléggé kimeríti a szervezetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!