Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel lehet a levegő szárazság...

Mivel lehet a levegő szárazságán javítani? Párásítok, szellőztetek. Panel lakás. Fűtés minimálisra tekerve. Iszonyat. A bőröm is száraz tőle. Meg orrom, torkom.. 😵‍💫

Figyelt kérdés

#Panellakás #száraz levegő #párásitas es szellőztetésen kívül??
dec. 5. 02:38
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Vannak levegő párásító cuccok:

[link]

dec. 5. 02:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy üveg vagy kerámia edény, esetleg fém (bár azt kimarja, rozsdásítja), teletöltöd vízzel, raksz bele 1-2-3 evőkanál tengeri sót (ízlés szerint) és felhelyezed a fűtőtestre. 1-2 hét alatt elpárolog.
dec. 5. 06:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Diffúzor esetleg, meg jó vizes törcsi a radiátorra. De sajnos a beton az ilyen. Magába szívja az összes nedvességet :/
dec. 5. 07:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja, meg sok növény!!! Az is segít valamennyire.
dec. 5. 07:25
 5/10 A kérdező kommentje:

1,2,3 - van párásítóm ezt írtam. 4Literes egész éjszaka megy.

A radiátor kicsi de arra is szoktam két kisebb kerámiát tenni

Az nem párolog el. Mivel majdnem teljesen leveszem.

Plusz van hogy a kisablak bukora nyitva van éjszaka.

(leengedett redőnnyel)

4-es oks próbálkozok azzal is.

Hihetetlen hogy a tégla ennyivel másabb.

Vidéken s szuleimnel teljesen jó.

Itthon meg két nap alatt beszarad, bedugul az orrom.

dec. 5. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:
És be is vérezhet, ha kiszárad az orrnyálkahártya.
dec. 6. 10:51
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os megtörtént... 😥
dec. 6. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugye-ugye. 2-es voltam.
dec. 7. 00:06
 9/10 gungasam ***** válasza:
Laktam panellakásban néhány évtizedet. A probléma az összetett megoldást követeli. Nem elég csak ez vagy csak az a technikai trükk. Mindent be kell dobni. Nyitott ablak az ágy mellett. Parkettázás padlószőnyeg helyett. Rengeteg szobanövény, a legéletképesebb dús levélzetű, alattuk vizes tálca, A radiátor alá is lehet tenni hosszúkás lapos tálcát , amilyet az erkélyládák alá kínálnak. Inhalálni kell sokat , gyógynövényekkel, vietnámi balzsammal, eukaliptusz krémmel. A legértékesebb a résnyire nyitott ablak mellet aludni! Nagyon megnehezíti az utcai zaj és szmog. Vidékre költöztem , itt is van. De nem annyi.
dec. 13. 14:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajnos én is attól félek, hogy a panel az panel és javítani nem lehet. Parketta van. De van rajta szőnyeg, nem nagy.

Alvás előtt szellőztetek.

De éjszakára nem hagyom úgy mert fázom.

Ha a radiátor alá teszek lapos tálcát amibe vizet tudok helyezni... Az hogyan segít?

Úgy is képes elpárologni, ha a radiátor minimálisan fűt?

dec. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!