Száraz köhögésre valamit amitől elmúlik?
Figyelt kérdés
Napközbe hurutosan köhögtem, este meg már ez a száraz ingerlő köhögés van. Megvoltam fazva es ez vissza maradt.nov. 13. 20:49
2/4 A kérdező kommentje:
Napközbe ugyanugy hurutos kohoges hiaba szedek koptetot semmi enm jonn mar fel tegnap jott fel de azota is hurutos kohoges van estere szaraz. Lehet kene erre egy antibiotikum? Mert mar egy hete igy vagyok lassan
nov. 14. 15:24
3/4 anonim válasza:
Napkozben kopteto. Estere abroxol hogy tudj aludni.majd feljon ha eljon az ideje.
Semmi szukseg antibiotikumra
4/4 A kérdező kommentje:
Csak megijedtem mert torkomat megint elkezdtem érezni és azt hittem vissza fertőzödtem vagy csak a válladék miatt érzem?
nov. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!