Mitől "száraz" a szám két szélén az arcom ?
Figyelt kérdés
Már kb 1 hónapja van ez. A szám sarka után az arcom mind a két oldalt mintha száraz lenne. De ez külsőleg nem észre vehető mert nincs kiszáradva és sima puha. Egyedül pirosság van ezen a részen és mintha égne de leginkább amikor nagyobbra nyitom a szám. Próbáltam már kenni arckrémmel semmi hatás. És leginkább estére lesz a legrosszabb mert napközben van amikor alig érzem hogy lenne valami baja. Mi lehet ez ? Hogyan tudnám kezelni és mivel ?okt. 8. 19:57
1/4 anonim válasza:
Fogkrémed milyen? Okozhat pont a száj sarkában ekcémát. Próbálj másikat.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam más fogkrémet is. Egyébként van amikor napokig nincs vele semmi baj. Van amikor egész nap semmi baja csak este jön elő. Most is pár napig minden jó volt es most estére megint olyan. Szájsarok nem tudom mennyire lehet de ez már szinte az arcomon van csak közel van a szám sarkához. De még mindig nem múlt el végleg. Nem tudom mi lehet ez.
dec. 14. 23:22
4/4 anonim válasza:
Nincs valami képed róla? Úgy jobban lehetne segíteni, hogy pontosan mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!