Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha meghánytatom magam csak...

Ha meghánytatom magam csak egyszer fogok hányni miatta?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem fogyás stb ilyen a cél.

Vszeg elkaptam valamit, és napok óta hányingerem van, de nem hányok, viszont nagyon zavar.

Attól viszont félek, hogy hogyha meghánytatom magam, akkor nem tudom majd abbahagyni, az inger miatt.

dec. 4. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
minimum ötször
dec. 4. 18:51
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem mindegy, hogy 1x2 perc vagy 4xfél perc ?
dec. 4. 18:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ettél semmit, akkor nincs mit kihánynod. Üres a gyomrod. Ha valami rossz ki akarna jönni a gyomrodból, akkor nem kéne magadat "hánytatnod", mert anélkül is hánynál.
dec. 4. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Ettem ma egész sokat. Kiflit is, ropit, viszont félek így nem ürül ki belőlem
dec. 4. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Ha bírsz enni, akkor annyira nem lehetsz rosszul. Hányingerrel az ember nem tud enni. Nem kell, hogy kijöjjön belőled, mért kéne? Azért vitted be, hogy kijöjjön?
dec. 4. 19:47
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem allandoan van durvan. Ha eszem, akkor utana viszont kegyetlen.

Nem akarom, hogy kijöjjön, de a virus vagy akarmi, attol szabadulnek már.

dec. 4. 19:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Plusz naponta parszor is előjön, a semmibol
dec. 4. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
A vírus nem a szádon át fog távozni, hanem az immunrendszered legyőzi. Hányinger ellen bevehetsz Daedalont recept nélkül.
dec. 4. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Elég aggasztó, hgoy máris hánytatni akarod magad, mikor nem is ettél kb semmit.

Ez a "kijöjjön belőlem az étel" meg egy tipikus, kezdődő bulimiát jelző gondolatmenet.

Csomagolhatod vírusos háttérbe, értelmes ember nem akarja meghánytatni magát, amikor beteg, kivéve, hogyha mentálisan beteg.

dec. 5. 11:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, te tökéletesen félreértettél valamit. Szó nem volt arról, hogy azt akarom, hogy az étel jöjjön ki belőlem, hanem a vírus.

Az meg hogy “máris” hánytatni akarom magam: 4 nap rosszullét után az ember szerintem bármit csinálna, hogy jól legyen.

dec. 5. 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!