Ez lehet tüdőembólia?
Reggel óta furcsa érzésem van. Először azt hittem ég a gyomrom, viszont időközben rájöttem, hogy az valamivel másabb szokott lenni.
Elkezdett ilyen szúró-nyomó-feszítő érzés lenni a szegycsontomnál, kb. a melleim között, illetve feljebb. Mell alatt is (azon a kis beméllyedt részen)is szúr, ezen kívül bal oldalt a hónaljam irányába szintén mell fölött érzek erős szúró-nyomó fájdalmat. (Ha megnyomom, akkor is fáj)
Oldalt a nyakam is a fülemnél szúrkált napközben, illetve a halántékom is esetenként. Nagy levegő vételre és köhögésre, böfögésre, hangosabb beszédre felerősödik. A hátam is szúr, szintén baloldalt lapocka környékén-középtájt.
Először azt hittem ugye gyomorégés, vagy beszorult levegő, de azért kezdek parázni, pedig nem vagyok aggódós típus.
Nem tudom az számít-e, hogy tegnap délután 6 körül alvás közben felébredtem arra, hogy nehéz mindenem, és mintha gyorsan vert volna a szívem, de betudtam ilyen egyszeri dolognak.
18 éves lány vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!