Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hova mennétek kivizsgálásra?...

Hova mennétek kivizsgálásra? Kétségbe vagyok esve, A többi lent.

Figyelt kérdés
A problémám 1 éve kezdődött, mikor is rettentően fájt a fejem a bal oldalon, illetve a fülem azon az oldalon, illetve az ínyem. Fogorvoshoz elmentem és bölcsességfogamat azonnal kihúzta. A fájdalom megszűnt, majd eltelt fél év és azon az oldalon ismét jelentkeztek a tünetek, csak tompábban. Ismét fogorvos és az alsó bölcsességfogamat is eltávolította. Szeptembertől elkezdődött nálam a tompa baloldali fejfájás, néha fülfájás is, eleinte esténként jelentkezett. Utána elkezdtem utána járni, a problémám mindennapossá vált. Már reggeltől éreztem a fülem, vagy a fejem. Pánikolni is kezdtem. És természetesen elindultam magán vizsgálatokra, amig a pénztárcám bírta. koponya mr, fogászat, fülészet, nyaki uh, vérvétel és minden negatív. Neurológus felírt egy teperin nevű gyógyszert, amelyet 2 hétig szedtem próbaként, de nem éreztem, hogy javulna, leálltam. Akkor hirtelen elmúltak a tünetek és 3 hétig teljesen tünetmentes voltam. És két napja ismét előjött a probléma :( és ismét ilyen tompa bal oldali (ugyanabba a pontba), néha a fülem érzem. Nem értem már hova menjek kivizsgálásra. Nőgyógyászat? Nyilván a háziorvost is felkeresem, mert eddig csak magánba voltam, de eddig bírta a pénztárcám,
ma 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Akár állkapocs ízületi probléma is lehet. Ilyen izom feszültségeket meg a stressz is okozhat, azon meg pszichiáter segíthet.
ma 11:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Állkapocs izület ezt hogy tudják megállapitani? A panorámaröntgent nézték, azon nem vettek ilyet észre. Pszichiáter? huh akkor antidepi gondolom. Teperin is antidepi gyógyszer volt amúgy.
ma 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!