Székrekedésem van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az van hogy a munkahelyemen egyfolytában rámjön a f0sás és már elegem lett belőle, minden reggel űrítek, mar évek óta, szóval azt csináltam hogy wcztem és aztan bevettem egy hasfogót, 3 napig csináltam, most már két napja nem tudok wczni, a baj az hogy folyton ingereim vannak, a fele kijön de a másik fele bennragad és 2 óra erolkodés utan inkább visszanyomom, de egésznap feszít, most is fáj, nem tudom mit csináljak de már tényleg csak az az egy vágyam van hogy kijöjjön egésznap rossz a közérzetem, van amikor meg meg indulna de nem jön és màr nem tudom mit csináljak, idegbeteg vagyok, már a wc deszkára is felálltam összekuporodva hátha kijön, 2 energiaitalt kortyolgattam cigi mellett de az sem hozta megnov. 15. 05:25
1/7 anonim válasza:
Én elég gyakran küzdök ezzel sajnos hasfogo nélkül is.
Tapasztalatbol mondom, hogy nem marad más, csak a hashajto, de annak ki kell jönni, mert bent nem maradhat. Holnap szombat, vegyél be még ma délután.
3/7 anonim válasza:
Akut esetre beöntés. Amúgy meg megfelelő étkezéssel és napi ritmussal rendezni kell a dolgot, amit persze a neveléssel már kisgyerek korban ki kell alakítani.
4/7 anonim válasza:
Sok éve van hasmenésed azt mondod, (amire hogy ne legyen, pár napja szedtél hasfogót és ez lett) háziorvoshoz menj el, mert ez valaminek a tünete.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát a hasmenés alatt, nagyon lágy úgy értem, viszont igen több éve megy a hasam, de csak a reggeli kávé vagy energiaitalom után, aztán napközbe is rám jön de akkor visszaszorítom, valahogy a munkahelyi sz4rás nem az én műfajom, csak rohadt kellemetlen úgy dolgozni és eléggé meggátol a melóba is hogy folyton meg kell állnom, hashajtóm jelenleg nincs, de az pedig csak másnap fejti ki a hatását addig nem fogom bírni elviselni a fájdalmat, beöntèst tudnék csinálni, ahhoz van eszközöm
nov. 15. 15:50
7/7 A kérdező kommentje:
6. A probléma màr megszűnt
nov. 17. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!