Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Naponta szedhető “hashajtó”?

Naponta szedhető “hashajtó”?

Figyelt kérdés

Olyan gyógyszert keresek amit naponta szedhetek, de mégsem teszem tönkre vele a természetes funkcióimat.

Az a problémám hogy január óta nagyon székrekedéses vagyok. Kiderült hogy van egy autoimmun problémám és ezért lehet, de ezzel még járok dokihoz és lehet még több idő mire kapok rá gyógyszert. A háziorvosom egyszer felírt valamilyen szirupot, de az semmit sem használt. Azóta azt mondja hagyjuk majd a másik doki aki kezel ad rá valamit és megoldódik, de az még nem tud.

Próbáltam kúpot, dulcolax/dulcosoft cseppet, hashajtó lekvárt, tornát, diétát. Egyszer kétszer használt amikor nagyon muszáj volt, de nem mertem használni nehogy hozzá szokjak.

Nagyon kellemetlen így ezzel élnem a minden napjaimat. Munka előtt, munka közben, munka után is leterhel. Nem tudok dolgozni miatta, mert se emelni se hajolni nem tudok. Sokszor vagyok miatta táppénzen még sem kapok rá semmit, csak hogy pihenjem ki 1-2hetet maradjak itthon.

Muszáj lenne valamit kitalálnom addig.

Esetleg van valakinek valami tanácsa? Mit szedhetnék addig?

tegnap 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Mért nem tudsz dolgozni attól, hogy nem mész WC-re? Salvus víz, lenmag, paradicsomlé, sok főzelék.
ma 00:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Mert bennem van és érzem, hogy kell. Megállás nélkül székrekedésem van. Ahogy megkönnyebbülök már megint kell. Nem olyan kellemes ahogy te azt gondolod.

A salvus víz hatott, de csak egy ideig. Egyfolytában főzeléket eszek, az a kedvencem, de még nem vettem észre hogy segítene ezen.

De a paradicsom levet megpróbálom, köszönöm.

ma 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Reggel egy pohár meleg víz és lenmagolaj, útifűmaghéj, ezt tablettaként is árulják.

Mostanában ezeket szedem, talán valamivel jobb.

ma 00:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom!
ma 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!