Kicsit több mint 3 napja pár korty benzint ittam véletlenül?
Meg akartam szívni a tankot és véletlen leszívtam egy jó nagy kortyot meg egy kicsit. A chatgpt azt írta ne hánytassam ki magam, hanem igyak rá étolajat (az volt épp itthon). Ittam rá fél órán belül még 2 liter sört is. Orvoshoz nem mentem, de nem tudom ezzel aztán összefüggésben volt-e, de volt egy kis hőemelkedésem (a 2. nap este). Azóta az is elmúlt.
Most majdnem 3 és fél napnál viszont azóta székrekedésem van. Ez lehet a véletlen lenyelt nagyon kevés (kb 2-3 cent) benzin következménye? És mivel érdemes próbálkozni (aszalt szilvát már ettem).
Utána pár óra múlva már cigiztem, azért ittam rá a több liter sört nehogy gáz legyen.
Nem mondtak semmit, vártam az aszalt szilvára, aztán ettem egy nagy kanál őrölt kávét, végül sikerült kierőltetni. (Lehet hogy nem is a benzin miatt volt, csak ráparáztam feleslegesen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!