Ha egy alkoholista, aki már remeg a szeszért, akár napi több liter kannás bort megiszik, valami oknál fogva (baleset, stb) egy évre kómába esik, akkor végül magától leszokik a piálásról?
Nem szokik le, megkérdeztem a mesterséges intelligenciát:
"Ha egy alkoholista, aki már fizikai függőségbe került az alkohollal és naponta extrém mennyiséget fogyaszt belőle, de valami más oknál fogva (pl. baleset), egy évre kómába esik, akkor megszűnik a függősége?"
Szakszerűen meg van indokolva és forrásokkal alátámasztva, csak nem akartam bemásolni. Alábbiak nem jó források?
---------------------------
Top 3 Authoritative Sources Used in Answering this Question
National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA): Ez az intézet részletes információkat nyújt az alkoholfüggőségről és annak kezeléséről tudományos alapokon.
Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA): Ez az ügynökség átfogó forrást biztosít a szenvedélybetegségek kezeléséről és rehabilitációjáról.
American Psychiatric Association (APA): Az APA kiadványai tartalmazzák az alkoholhasználati zavarok diagnosztikai kritériumait és kezelési irányelveit.
------------------
Én nem akarok vitatkozni, szerintem elég jó válasz, de ha van kedved, próbáld ki:
Fent már megadtam a kérdést.
Ennek semmi értelme, ha így kiforgatsz mindent, akkor inkább bízzuk a kérdezőre, ő hogyan értelmezi.
Elvégre az ő kérdésében akartam segíteni, nem pedig feleslegesen vitázni.
Ha nem felel meg, át lehet ugrani, ha kéri a kérdező, be is másolhatom, de nekem annyira nem lényeges, csak érdekesnek tűnt a kérdés.
Tisztelt Kérdező!
Sajnos ismét látok egy ismerős mintát, valaki meg akarja magyarázni, hogy a kérdezőnek ez jó, az jó, kérdező ezt akar, azt akar.
Meg akarnak téged védeni tőlem.
Bár szerintem ugyanaz a notórius lehet, amelyik egy napot nem bír ki, hogy ne kössön bele valamelyik válaszomba és ne provokáljon felesleges vitákat.
Függősége lehet. Ahol meglátja a nickem, kényszeresen beleköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!