Néhány hét alatt lehet valakiböl alkoholista?
Figyelt kérdés
aug. 8. 13:45
2/9 anonim válasza:
Nem. Minden egyetemistából az lenne egy vizsgaidőszak után.
3/9 anonim válasza:
Alkoholizmus nem hetek alatt alakul ki.
Én is van, hogy hetekig minden nap iszok mert folyton program, buli, kirándulás van, esetleg rá másnapra már nyaralás. Mégse leszek alkoholista.
5/9 anonim válasza:
Imádom a whisky izet, az illatat. Kolaval iszom, mindig csak egy pici nyeletet ontok bele az ize miatt. Nem azert iszom,hogy berugjak. Evek ota ezt csinalom. Ez mar alkoholizmus? Ha nicns otthon eszembe sem jut,de van mikor napkozbe meloba, olyan jo lenne inni egy kicsit. Megint csak mondom az ize miatt. Igy vagyok a Monsterrel is. Nem azert hajtom,hogy porgessen,hanem mert jo az ize. Megvennem malnaszorpbe is akar.
7/9 anonim válasza:
Szerintem simán. (Mondom ezt alkoholistaként.)
8/9 PMC Wagner válasza:
Mentális állapottól függ. Ha az ember mély depressziós állapotban kezd el inni akkor gyorsan kialakul
9/9 Phoney válasza:
Gyakorlati szempontból, igen, lehet, hogy pár hete iszol és már alkoholista vagy, de az alkoholizmust nem egyedül az alkohol csinálja. Napi szinten piálni igazából egy rossz állapot (pontosabban nagyon hamar azzá válik), úgyhogy csak annak tud ekkora örömet/megkönnyebbülést okozni, akinek józanul még rosszabb. Amikor valakiből hipp-hopp alkoholista lesz, annak nem az ivással kezdődött a baja, hanem már megvolt a függőség alapja, a menekülési kényszer a szorongásai, a belső üresség, stb. elől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!