Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kipirosodott fenékre praktikák?

Kipirosodott fenékre praktikák?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én is bele estem ebbe az influenzába,kaptam antibiotikumot amitől 7 napih hasmenésem volt. Balszerencsémre a fenekem teljesen kicsípte. 5 napja kenegettem sudockrémmel illetve neogranormonnal.Tegnap este már canestennel is bekentem. Semmi változás. Valaki volt már ilyen helyzetben?
ma 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Biztos. Körömvirág krémmel is próbálkozhatsz, de nyílván magától is elmúlik.
ma 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez a problémám most. Mikor korábban is volt ilyen, én akkor úgy vettem észre, minél inkább kenegettem, annál nehezebben múlt el. Így most próbálok várni, hátha magától regenerálja magát. De nagyon kellemetlen, még ülni is nekem, meg néhány mozdulat is. Neked is?
ma 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem fáj, csak idegesít hogy csúnya piros én nem múlik el. Az első nap fájt de aztán megszűnt.
ma 08:53
 4/5 Szonja66 ***** válasza:
Ez valószínűleg gombás fertőzés lesz. Használd a Canestent 2x egy nap. Házi módszer a kamillás cickafarkos ülőfürdő. A másik módszer, hogy Betadint teszel egy tálka langyos vízbe és vattával mosogatod a gyulladt bőrt. A Betadin a gombák és a baktériumok ellen is jó.
ma 09:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos kommenteket! :) Kipróbálok mindent
ma 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!