Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Fogzás miatt kipirosodott...

Fogzás miatt kipirosodott popsira mi a legjobb praktika?

Figyelt kérdés
Sajnos ma volt egy kb. 2 órás dolgom, így anyósom vigyázott a kislányomra, aki nem vette észre, hogy bekakilt. Amikor hazaértem, rögtön tisztába tettem, akkor láttam a kakit és a pirosságot. Rögtön le is fürdettem, bekentem bepanthennel. Annyira mérges vagyok a helyzetre és magamra is. Az egy év alatt nem történt még ilyen. Félek attól is, hogy nehogy ez miatt húgyúti fertőzést kapjon. Előjöhet ez emiatt?
máj. 28. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A bepanthen jó erre, nincs más teendő.
máj. 28. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szellőzés tud még sokat segíteni, de ha nem vállalod be ez is jó így.
máj. 28. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán előfordul, emiatt ne legyél mérges senkire. :)

Nekünk a panarom napsugár kenőcse vált be. Természetes, jó "zsíros" és másnapra mintha mi sem történt volna. Bár nem olcsó, de mivel csak ilyesmi esetekben használjuk, nálunk iszonyat sokáig kitartott egy tégely.

máj. 28. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sudocrem. Nekünk akkor is bejött mikor kb 5 perc alatt sebesre marta a kaki a lányom popsiját. Nálunk az összes szemfog és őrlőfog ilyen csípős kakikat csinált. Semmi más nem segített. :)
máj. 28. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Én minden alkalommal mikor bekakilt megmostam a popsiját baba szappannal és utána bekentem Sudocremel. Pár nap alatt elmúlt a kipirosodás
jún. 9. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kislányod?
jún. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!