Mit tegyek? Kipirosodott bőr. Valami házi praktika?
tegnap voltam kozmetikusnál és most nagyon vörös a fejem... kicsit enyhült már de még mindig undorítóan nézek ki:S tegnap óta pont ezért nem mozdulok ki a szobámból.. most végre kimentem kajáért és a bátyám kiröhögött és elkezdett belekötni az arcomba.. mit tegyek,hogy ne legyen ennyire vörös az arcbőröm?:S pattanás utáni hegek maradhatnak?ettől félek a legjobban,mert mikor magamnak nyomkodtam,akkor maradt ott pár csúnyább.. nem akarok mindennap sminkelni,pedig az utóbbi fél-1 évben erre kellett folyamodnom.
Ja, és a kozmetikusom írt fel zyneritet, az mennyire fog segíteni?eltünteti a hegeket?:S eltűnteti a pirosságot? mennyire hatásos?
SEGÍTSEN VALAKI:(
15/L
szia, attül függ, hogy miyen mélységűek a hegeid. van, amelyik 1év után ellaposodik, elhalványodik. sőt, ezek már pár hónap múlva is megfigyelhetők. ha nagyon elégedetlen vagy az arcoddal, akkor ajánlom neked a mikrodermabráziós kezelést, vagy a dermarolleres kezelést, esetleg ha több pénzed van, akkor a frakcionált lézerkezelést javasolnám. dehát még fiatal vagy, a bőröd hidd el, még sokkal jobban reagál az ilyen sérülésekre az arcodon, és így akár lehet, hogy szinte teljesen el is tűnnek 4-5év múlva a hegeid.
amúgy, ha nagyonn piros az arcod,akkor esetleg jegezd, vagy kamillás borogatást csinálj (de azzal vigyázz,mert szárítja a bőrt)
ha kozmetikus nyomkodta ki, akkor nem valószíná, hogy heges lesz az arcod. neki ezt meg kellett tanulnia, hogyan szabad szakszerűen kinyomni ezeket.
hát nemtudom..ez a zynerit nem elég erős, viszont ha kenek a pattanásokra neogranormont az 2-3nap alatt tényleg lehúzza és eltünteti őket.. nekem ez vált be. köszönöm a válaszokat!:)
tegnap sajnos megint megnyomkodtam az arcomat, de letisztítottam előtte és utána is,szóval nem lesz gond belőle, ha neogranormonnal kenem. (ezt csak úgy annak aki ugyanezzel a problémával küzd:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!