Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyre jobban patanásos vagyok...

Egyre jobban patanásos vagyok tudom ez a kor ezzel jár (16 vagyok) de amint ki nyomkodom magam jönn még tőbb 100 és nem értem miért ha normálisan tísztálkodok mindig mosok kezet valakinek van valamilyen tippje hogy hogyan védekezünk ez ellen?

Figyelt kérdés

ma 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

A pattanások kinyomkodása csak ront a helyzeten, mert begyulladhat és tovább terjedhet a bőrön. Próbálj meg kímélő arctisztítót, olajmentes hidratálót és esetleg patikában kapható pattanás elleni készítményeket használni. Ha nem javul, érdemes bőrgyógyászhoz fordulni, mert hormonális vagy egyéb belső ok is állhat a háttérben.

18/f

ma 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Bőrgyógyászatra menj el, utána kozmetikushoz
ma 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem, mikor fiatal voltam, így volt, aztán jártam kozmetikushoz, aki kinyomkodott mindent, meg ilyen arcpakolásokat csinált, hát, annyit ért el vele hogy örökre látszik a sok nyomkodás nyoma. 😑 Inkább azt próbáld, hogy sima hideg vízzel moss arcot, reggel este, ne nyomd ki, ne dörzsöld, a vizet is úgy itasd fel az arcodról. Az összes krém, meg hidratáló tele van vegyszerrel, az se tesz jót. Ki kell várni sajnos ezt a hormoningadozásos korszakot.
ma 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne nyomkodd mert a hegek felnott korodra is ott maradnak az arcoeon. Vard ki amig visszahuzodik
ma 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
A bőrgyógyász is kozmetikushoz küld.
ma 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!