Mit tegyek túlzott izzadás ellen?
Már lassan egy éve MINDIG izzadok a hónaljamnál valamilyen oknál fogva. Ezt a mindiget komolyan értem, gyakorlatilag azt kivéve, hogy otthon fekszem az ágyban folyamatosan izzadok, úgy hogy az izzadság konkrétan cseppekben folyik rólam. Rengeteg izzadásgátlót próbáltam, de semelyik se ért semmit... Kimegyek az utcára, és 5 perc alatt teljesen átizzadom a ruhámat. Büdös sosem vagyok, rendesen tisztálkodom, naponta többször is, viszont izzadni mindig izzadok.
Valakinek van bármi tanácsa, tippe esetleg? Mit tudok tenni? Ez az egész egy átok, az őrületbe kerget egyszerűen. Egyébként sehol máshol nem izzadok, maximum edzés közben.
Nem vagyok elhízva, inkább izmos testalkatom van. 184cm/75kg 18éves
A patikában az orvosi izzadásgátlót is próbáltad? Van különböző erősségű, bizonyos erősséget csak orvos írhat fel, de elvileg vannak a sima drogériai dezodorok és az orvosi izzadásgátló közötti szint, amit lehet vénynélkül kapni.
Ha az se segít, akkor irány a doki.
Ha az se segít, vagy nem akar segíteni, és nem akarod megvárni a 2 évet, amíg beállnak a hormonjaid, és biztosra mehetsz, hogy nem csak "tinibajod" van, akkor van botox hónaljnak, ami meggátolja az izzadást. De ezt csak végső esetben, mert mint mondtam... még nem állt be a tested.
Évekig szenvedtem túlzott izzadástól, rettenetes volt.
A patikában kapható egy Solutio Antisudorica nevű szer.
Nem drága, 800 ft körül van és vény nélküli.
Fontos!
Borotválkozás után egyből sose használd.
Fürdés után, lefekvés előtt, vattára csepegteted és a vattával bedörzsölöd a hónaljadat. Néhány alkalom után majd érezni fogod, hogy nem kell minden nap használni.
Remélem tudtam segíteni, mert nekem teljesen megváltoztatta az életemet.
Írd majd meg, hogy sikerült e a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!