Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Izzadás ellen mit ajálntok...

Izzadás ellen mit ajálntok meert könyen leizzadok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon könnyen leizzadok nem kell feltétlenül fizikai munkát végezzem ,és ha nincs is melegem akkor is leizzadok nagyon hamar.Ez normális???.Próbáltam pár dezodort de nem nagyon segit a 24 óráig tartó deó kb 40-45 percig hat (ha hat) de szerintem az se a dezodor hatása,esetleg tudtok ajánlani valami nagyon jól bevált dezodort???

2018. febr. 6. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

A dezodorok csak szag közönbösitők,de nem gátlók .

Az izzadás okát kell megkeresni mert ez nagyon sok mindentől lehet .Az izzadás nem más,mint a test hőszabályozása,normális körülmények közt .

2018. febr. 6. 21:36
 2/3 anonim válasza:
Botox injekciózás megoldhatja, de nem örökre, kb. évente lehet, h újra kell csináltatni. Plasztikai sebész/bőrgyógyász adja be főleg, oldalanként 50 egység kell legalább (én ennyit adtam be magamnak), egy 100 egysséges ampulla 73 ezer forint.
2018. ápr. 11. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Patikai szeŕ, nem drága: solutio antisudorica, továbbá vichy dezodor.
2019. szept. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!