Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tehetnék a túlzott izzadás...

Mit tehetnék a túlzott izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Akárhova megyek megizzadok. Pl suliba elmegyek ahogy beérek le vagyok izzadva más kabátba üL én meg pólóba :D nagyon zavaró és persze az izzadással szag is jár pedig minden nap fûrdök de mire hazaérEK már büdös vagyok... nagyon zavar
2013. febr. 10. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Solutio antisudorica nevű készítményről rengeteg kérdést/választ találsz itt, érdemes azokat böngészgetni, sokaknak segített. Gyógyszertárban kapható
2013. febr. 10. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Az izzadás nem más,mint a test hőszabályozása .

Nem gyógyszertárba kell menni különböző szereket venni,hanem a kiváltó okot megkeresni .Mitől hevül fel a tested,amit a szervezet próbál egyensúlyban tartani .

Olyan ruhákat vegyél magadra,amely levegőzni is tud.

A műszálasok erre nem jók.De ilyenek a dzsekik is .

Ami nem engedi át a vizet /eső/ az a test páráját sem ki.

2013. febr. 10. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:
1/2-es igazat mond ez jó szer,kb 300 ft, és fürdés után kell hasznáni,frissen borotvált hónajnál nem szabad,szóval amikor használni akarod akkor előtte ne hogy neki állj hónaj szőrtelenítéshez.Fürdés után megtörölközöl jól és a hónajadra vagy fülcuccával,vagy watta darabbal vékonyan ebből a szerből rákensz és kész.Mást este ezután ne használj,másnap meg amit szoktál használni sprayt simán használhatod.Én 2 naponta kentem előszőr magam ezzel,aztán már csak hetente 2 szer,bevállt.
2013. febr. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!