Vannak itt otthon meggyógyult alkoholisták? nem elvonókúrán meggyógyultak?
Figyelt kérdés
Hogyan vettetek erőt magatokon, hogy letegyétek az italt és ne csábuljatok el?nov. 6. 11:29
1/3 anonim válasza:
Nincs ilyen.kell valamilyen hatás. Ha más nem akkor AAA
2/3 anonim válasza:
Olyan nincs hogy gyógyult alkoholista. Azért is kell segítség hogy az egész rendszert minden összefüggésevel együtt felismerje az ember.
Olyan van hogy távop van x ideje az alkoholtól. De gyógyult sosem lesz.
És ehhez bizony soksok tanulás kell
3/3 anonim válasza:
Nem jellemző. Én is azt hittem magamról már többször, hogy vége, befejeztem, sikerült. Tartott egy ideig, hónapokig, egy évig, aztán visszaestem. Annyi "enyhítő körülmény" van, hogy régen mindent ittam ami elém került, most már csak sört, de azt sem szabadna, mert már nem is bírom, nem vagyok jól tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!