Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Herbáltól után mikor áll...

Herbáltól után mikor áll helyre az idegrendszer? Egyáltalán helyreáll?

Figyelt kérdés
4 hete szívtam el egyet. Azóta koncentrációs-figyelem zavarom van. Illetve nagyon gyenge a stressztűrő kepességem.

tegnap 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, van akit egy életre megzizzent. Reméljük te nem ilyen leszel. Jobbulást!
tegnap 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy senki nem tudja mi van benne pontosan, mert mindig változik a hatóanyaga így megjósolni sem lehet. Tekintve továbbá azt is hogy durva mérgeket kevernek bele simán lehet, hogy maradandó, de ezt inkább egy doki és kivizsgálás tudná megmondani. Az meg jó tré, ha ilyen sz*rokat szívsz akkor már inkább elfüstölnék egy jointot, minthogy olvaszott patkánymérget meg egyéb okádmányokat. Azért drukkolok hogy jobban legyél ne szívj sz*rokat.
tegnap 17:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a jó kívánságokat. #2 Milyen kivizsgálás? Neurológiai?

De ezzel a joint témával nem értek egyet. Magyarországon nem mindenki tudhatja biztosra hogy az fű-e, én is ezzel szívtam meg, hogy azt gondoltam hogy talán fű. Persze ez az én hülyeségem.

tegnap 17:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként valószínűleg elmúlik, mivel szorongok is, és lehet ez okozza, illetve a nyugtató amit szedek rá.
tegnap 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
szorongásra fasza szivni
tegnap 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!