Reggelente minden egyes alkalommal elalszok. Mit lehetne tenni?
Mikor reggel kelek, hogy iskolába menjek, egyszerűen mindig, minden egyes alkalommal átalszom az ébresztőt. Mostmár a szüleim keltenek, hogy ne aludjak el. Ettől függetlenül, mikor reggel kelt apám, akkor van a szervezetemben egy olyan érzés, hogy annyira fáradt vagyok, hogy képtelenség kikelni az ágyból. Egyszerűen meg sem tudok mozdulni, majd az ébresztés után, fél perccel visszaalszom. Majd jön megint apám, újra felkelt de már nagyon mérgesen, és olyankor mikor már késésben vagyok. Néha ez után is visszaalszok, és elkések az iskolából.
Már nagyon mérgesek a szüleim, mit tudnék magammal kezdeni?
Este 11 és éjfél között már alszom, néha 10 felé is, és 6-kor keltenek.
Lehetséges a tudat alattim zavar be, mert gyűlölöm az iskolát. Barátaim vannak, de a tanárok csak ilyen lelki terrort alkalmazva képesek velünk megértetni az anyagot. A vicc hogy még így se sikerül. Lehet csak szimplán ez az agyam tüntetése az iskola ellen?
Jaj, hát ez ismerős :D
Én is éjfél körül fekszem, és 6-kor kelek.
Nem kell ezt túlgondolni, csak keveset alszol, és fáradt vagy.
Rakj be percenként egy ébresztőt, attól biztosan nem fogsz tudni aludni.
Mondjuk aludj el hamarabb?
Én is sokszor elaludtam. Megoldás: Olyan helyre rakd az ébresztőórát/telefont hogy azt ne érd el, ki kelljen hozzá kelned az ágyból, hogy ki tudd nyomni. Aztán persze az ágy közelébe se menj.
Ehhez egy kis akaraterőre van szükséged és semmi másra. Erőltesd meg magad!
Az ébresztő eszközt (telefon, óra) rakd messzire az ágyadtól, hogy ne tudd félálomban kikapcsolni. Ha már ki kell mászni az ágyból, hogy elhallgattasd, akkor kénytelen leszel felébredni.
A visszaalvásodnak lehet testi és lelki oka is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!