Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Epeműtét után 1 évvel is...

Epeműtét után 1 évvel is szinte állandó jobb felhasi, hátba sugárzó fájdalmamat mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Nagyon elegem van már, tönkreteszi az életemet ez az állapot. Műtét után volt kb. 2 jó hónapom, amikor nem fájt, azután visszatért. Hasonló a műtét előttihez, de azt gondolom intenzívebb.

Olyan nyomó, feszítő érzés, mint amikor ünnepekkor az ember többet eszik a kelleténél, csak éppen ez akár üres hassal is jelentkezik. Van, hogy eltart 1-1,5 hétig, pár napra abbamarad, majd újra kezdi. Van, amikor a hátam csak enyhén fáj ilyenkor, van, hogy az is majd "szétszakad".

Amint visszajöttek a panaszaim, elmentem a háziorvoshoz (idén januárban), akkor azt mondta, diétázni kellene. Mondtam neki, hogy a műtét óta diétázom, arra azt felelte, hogy hát akkor abba kellene hagyni... Elindultam magánban újra ultrahangra, ott nem láttak akkor elváltozást, mindent rendben találtak. Elmentem gasztroenterológushoz, ő beutalt ct-re, ott sem láttak semmit. Azzal engedett utamra a gasztros doki, hogy hát biztos sűrű az epeváladék, igyak sok vizet. Hát, köszi szépen. Hozzátenném, napi 3 liter nálam lazán lecsúszik. Ja, felírt egy Dicetel nevű gyógyszert, ami nem használ.

Kínomban már mindenféle gyógyhatású szart összevásároltam, és szedtem kúraszerűen, az eredmény nulla.

Most 3-4 napig nem fájt semmim, erre tegnap este újraindult lefekvés után. Iszonyatos hidegrázás, majd lüktető, és erős hátfájdalom, és jobb felhasi fájdalom, mindez hullámokban. Ma is tart egész nap ez az állapot, fájdalomcsillapítók nem használnak.

Mit tegyek, hova forduljak, ahol jobban megnézik mi okozhatja az állandó fájdalmat? Az a legrosszabb, hogy magánban kaptam ezeket a szart sem érő véleményeket, így már teljesen reménytelennek tűnik a helyzetem.

nov. 4. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt azóta vérvétel?
nov. 4. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Mostanában nem, de januárban még mikor visszamentem a panaszaimmal a háziorvoshoz, akkor kikönyörögtem egy vérvételt, persze semmi különöset nem találtak, illetve CT előtt is kellett egy vérvétel, ez július közepe körül volt, azt is rendben találták.
nov. 4. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem arra várnak, hogy ássuk meg a gödröt és feküdjünk bele.
nov. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!