Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Sos

Barthafanni kérdése:

Mi lehet ez? Sos

Figyelt kérdés

Tegnapi éjjel olyan történt velem, hogy, feküdtek és így ilyen zsibbadás szerűt éreztem a fejemben, nem nyitottam ki a szemem, fordultam másik irányba megint, és ahogy kinyitottam a szemem amíg a zsibbadás volt, homályosan láttam ilyeneket pici feketéket majd eltűnt, de nem ugrottam meg, mint ahogy tenném az ijedtségtől, és mire feleszméltem eltűnt, és utána már nem éreztem ilyet többet, vissza is aludtam és semmi, sem utána napközben.

Álmodhattam? Álom esetén lehetséges zsibbadás szerű érzést érezni?

Egyik ismerősömnek alvás paralizist mondott, egy másik pedig hogy elfekudtem az egyik idegem vagy arteriat (eü-ben tanul)

De akár álom is lehet, vagy lehetséges álom közben látni ilyen fekete foltokat, homályosságot vagy zsibbadt fejet érezni. Kicsit ijesztő vissza gondolva. Előző nap csak stresszes voltam a suli miatt, szedek antidepresszánst, azt vették be kettőt egyiket délelőtt másikat estefelé, ha esetleg ez számít ehhez. Van valakinek ötlete, esetleg tapasztalat? Kezdek félni?

ma 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha én éjjel felkelek szinte mindig ilyet érzek vagy 20 éve és semmi bajom

Nyugi

ma 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!