A feleségemnek bőrtályog (carbunculus) van a nemi szervnél a külső ajkán .. csomó tapintású.. (Nő gyógyász által meg vizsgált és diagnosztizált) a ez mitől alakulhatott ki mert a párom elég fura okot mondott,ami nekem fura..?
Az ok: nem tudom minden alkalommal eljuttatni az orgazmusig,és ez miatt alakult ki a csomó mert nem tudott neki ki ürülni a nyálka ami a sikositasert felel (lehet nem pontos szavakat használok.. de a lényeg benne van..)
És állítólag ezt a nő gyógyász mondta neki..
Mióta ezt el mondta nem volt semmi köztünk mert lelkileg engem ez nagyon bánt..
"Nem mondanám hogy nem érdekelt soha.. az igaz sokszor figyelmetlen voltam( mondhatni önző)."
Szóval de, a leírtak alapján tojtál rá.
Ami a lényeg lenne arra nem tudtam tőled releváns választ kapni.. és nem ment át teljesen amit írtam..
Így ha nem tudsz érdemben olyan választ adni ami a kérdés akkor keress mást akinek irhatsz ilyeneket... mert igenis érdekelt.. igaz..volt hogy önző voltam ..17 év alatt párszor elő fordult..
Értem amit írsz..
De ha nem ettől akkor mitől alakulhatott ki?
Istenem ennyi primitív embert! A furunkulust sztafilokok baktérium okozza általában, ha több van, érdemes antibiotikummal kezelni. Tabletta vagy lokalis/ kenőcs.
1 releváns válaszra ezen az oldalon ne számíts!
2 szánalmas hogy ennyi biológiai / anatómiai ismerete nincs az embereknek, nem csoda, hogy a média kedvére manipulálja az embereket, az ezredik vírusmutációval és futtatják őket oltatni, csoda kérem?
Ennyi földbuta emberrel….
Bármit bevesznek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!