Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Iszonyatosan fáj a derekam...

Iszonyatosan fáj a derekam egész nap fekszek WC re is egy kínszenvedés kimennem a férjem megmaszírozta már amennyire egy kicsit eltudtam fordulni és azt mondta iszonyatos csomós. Ez okozhatja a fájdalmat?

Figyelt kérdés
okt. 26. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, okozhatja.
okt. 26. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a nyakam ugyan ez lapockám bal oldalt mellembe is erzem mozgatasra faj a nyakam
okt. 26. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
A fájdalmat alapvetően ideggyulladás okozza, aminek hatására az ideg által beidegzett izmok folyamatosan feszült állapotban vannak. Ilyenkor a masszírozás ronthat a dolgon. Sok esetben valami vírusfertőzés okozza az ideggyulladást, gyakori a zooster vírus (ami a bárányhimlőt, később meg az övsömört okozza). Nekem erre a diklofenák tartalmú gyógyszer bevált (Voltaren stb.).
okt. 26. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
A Voltaren kenőcs nekem is bevált már 1-2x. A bőrt néha viszketőssé teszi. Mondjuk ilyen brutális derékfájásom még nem volt, ahogy írod, csak amolyan lehajolni-nem-tudós meg nehezen-gyaloglós fájdalom. De ami igazán poénos, hogy amikor kentem be magam és vártam, hogy megszáradjon, már éreztem is a hatását.
okt. 26. 22:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kaptam injekciót mer odáig fajult hogy már este felé megmozdulni nem tudtam, és azért ma már egy fokkal jobb. Masszázsra kell mennem mer valószínűleg ez a sok csomó nyomja az ideget és azért van ez a fajdalmam
okt. 27. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok sikert!
okt. 27. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!