Fájdalmas gyógytorna tapasztalatot éltetek már át, hogy úgy éreztétek, kínzó kamrában vagytok, hogyan, mivel éltétek túl, tanácsokat, tapasztalatokat kérhetnék? Help!
Figyelt kérdés
Az erős fájdalomcsillapító sem nyomja el a térdemben azt az éles fájdalmat, amíg nyújtja, és minden 30 perc rémálom. A gyógytornász azt mondja, ha nem csináljuk, úgy marad (nem hajlik be a lábam még 90 fokig sem térdszalag szakadás után).,Meg hogy nem hiszi, hogy ilyen fájdalmas, csak eljátszom a hattyú halálát Help, ki mmit tanácsol, hogy kibírjam, túl tudjam élni. Vagy tud olyan módszert, ami nem ennyire fájdalmas, mint ez a drasztikus nyújtás?jún. 12. 18:12
1/7 anonim válasza:
A gyógytorna nagyon kemény torna .Csak a neve olyan megtévesztően hangzik.
Lehet hogy vízben kellene csinálni a gyakorlatot.
2/7 anonim válasza:
Hát sajnos ez nem megy másképp. Nekem csak részleges szakadás volt, de az is iszonyatos volt. A vízben próbálkozás jó ötlet-ha van otthon fürdőkád, vagy él tudsz menni uszodába. Gyakorolj otthon, mindennap, akar minden órában próbáld kicsit hajlítani. Máshogy nem fog menni
3/7 anonim válasza:
Otthoni fűrdőkád erre kevés.Gyógyfűrdőbe kellene járni,ilyennel oda járnak kezelésre is .
4/7 anonim válasza:
Hallottam már olyat, hogy az ilyen erőltetés nem tett jót.
5/7 anonim válasza:
"Otthoni fűrdőkád erre kevés."
Nem kevés. Arra pont elég, hogy otthon gyakorolja a feladatokat, amiket kapott. Nekem is elég volt.
6/7 A kérdező kommentje:
5/5 Milyen technikával tudtál a kádba mászni? Én még nem mertem, csak szivaccsal mosdók. És hogy ültél bele a rossz lábaddal, és hogyan álltál fel?
jún. 12. 19:00
7/7 A kérdező kommentje:
2/6 Hány alkalom után lett jobb, vagy érezted, hogy most már nem annyira fájdalmas? Mennyi idő után jött rendbe? Ugyanilyen éles fájdalommal járt egy ponton, ahol a sérülés volt neked is?
jún. 12. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!