Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fájdalmas gyógytorna tapasztal...

Fájdalmas gyógytorna tapasztalatot éltetek már át, hogy úgy éreztétek, kínzó kamrában vagytok, hogyan, mivel éltétek túl, tanácsokat, tapasztalatokat kérhetnék? Help!

Figyelt kérdés
Az erős fájdalomcsillapító sem nyomja el a térdemben azt az éles fájdalmat, amíg nyújtja, és minden 30 perc rémálom. A gyógytornász azt mondja, ha nem csináljuk, úgy marad (nem hajlik be a lábam még 90 fokig sem térdszalag szakadás után).,Meg hogy nem hiszi, hogy ilyen fájdalmas, csak eljátszom a hattyú halálát Help, ki mmit tanácsol, hogy kibírjam, túl tudjam élni. Vagy tud olyan módszert, ami nem ennyire fájdalmas, mint ez a drasztikus nyújtás?

jún. 12. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:

A gyógytorna nagyon kemény torna .Csak a neve olyan megtévesztően hangzik.

Lehet hogy vízben kellene csinálni a gyakorlatot.

jún. 12. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez nem megy másképp. Nekem csak részleges szakadás volt, de az is iszonyatos volt. A vízben próbálkozás jó ötlet-ha van otthon fürdőkád, vagy él tudsz menni uszodába. Gyakorolj otthon, mindennap, akar minden órában próbáld kicsit hajlítani. Máshogy nem fog menni
jún. 12. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Otthoni fűrdőkád erre kevés.Gyógyfűrdőbe kellene járni,ilyennel oda járnak kezelésre is .
jún. 12. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Hallottam már olyat, hogy az ilyen erőltetés nem tett jót.
jún. 12. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:

"Otthoni fűrdőkád erre kevés."

Nem kevés. Arra pont elég, hogy otthon gyakorolja a feladatokat, amiket kapott. Nekem is elég volt.

jún. 12. 18:38
 6/7 A kérdező kommentje:
5/5 Milyen technikával tudtál a kádba mászni? Én még nem mertem, csak szivaccsal mosdók. És hogy ültél bele a rossz lábaddal, és hogyan álltál fel?
jún. 12. 19:00
 7/7 A kérdező kommentje:
2/6 Hány alkalom után lett jobb, vagy érezted, hogy most már nem annyira fájdalmas? Mennyi idő után jött rendbe? Ugyanilyen éles fájdalommal járt egy ponton, ahol a sérülés volt neked is?
jún. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!