Járt már valaki a Súlypont Ízületklinikán? Esetleg Menyhárt Balázsnál a Gerincgyógyító központban? Tapasztalatok?
Menyhárt Balázsnál egy alkalommal voltam eddig, pár napja. Emberileg nem minden volt teljesen szimpatikus, de ami a kezelést illeti, jónak tűnik.
Egy alkalomból még nyilván nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de az biztos, hogy nehezen mozogva, görnyedten mentem be, egyenes tartással, könnyedén jöttem ki. Fájni fáj még a derekam, de tudok létezni. Eddig nem tudtam.
Megvolt a második kezelés. Most kicsit fáj mindenem, de ebbe az is belejátszik, hogy egész nap úton voltam. Tudod nekem január óta tart a kálváriám, akkor a sürgősségin kötöttem ki a derekam miatt. Azóta nem tudom terhelni magam és nagyon ellustultak az izmaim.
Balázs az első kezelés után mondta, hogy felerősödhet a fájdalom (akkor ez nem történt meg) most nem volt erről szó (de most megtörtént). Majd 1-2 nap múlva megírom mi a helyzet, mert lehet, hogy most csak a kicsit intenzívebb agyusztálás miatt fáj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!