Évek óta viszket a nemi szervem, a végbélnyílásom, a húgycsövem, átlátszó folyásom van. Rengetegszer voltam orvosnál, de semmi. Mi lehet?
Valószínűleg bakteriális a fertőzés, amely időszakosan visszatér.
A megoldás, hogy keresel egy olyan orvost, aki valóban foglalkozik veled, és normális antibiotikumot ír fel, illetve úgy csinál tenyésztést, hogy prosztata masszázs segítségével a legmélyebben lévő nedv előre jöveteléből vesz mintát
DE hát írtad az inzulinrezisztenciát, hogy ez kiderült. Erre nem mondtak semmit? Mert ha nem kezelik, átmehet 2-es típusú cukorbetegségbe, és arra jellemző az, amikre fent utaltál, a viszkető altájék.
Terheléses vércukor vizsgálat is volt? Plusz a stressz növeli, súlyosbítja ezeket a tüneteket. Már pedig a betegséged miatt, amúgy is ér elég stressz.
Maga az inzulinrezisztencia miatt is kellene speciális diétát folytatnod.
Engem sem bírnak kikezelni évtizedek óta, nekem mondjuk hüvelygyulladásom van bő folyással és fájdalmas együttléttel. Tenyésztésnél vagy nem jön ki semmi, vagy ha mégis azok általános baktériumok, vagy multirezisztens e -coli. Szerintem ebből nincs kiút, én is sokszor az öngyilkosság gondolatába futok bele. Soha többet nem akarok nőnek születni.
A Klebsiella olyan, mint nálam a multirezisztens e-coli. Nem mindig jön ki kenetben, pedig ott van. Szerintem kiirhatatlan.... A mai antibiotikumokra ezek többnyire rezisztensek, vagy alig érzékenyek. Újakat pedig nem fejlesztenek, a baktériumok meg köbben szépen átalakulnak szuperbacikká. Minél több antibiot szedsz be, és nem használ, annál jobban erősíted ezeket, és kialakul az ördögi kör.
#9 Nekem sokat javult a problémám azóta, hogy rájöttem, a mérgező családi körülményeim nagyrészt a tünetek kiváltó okai.
Pszichoterápiára lenne érdemes elmenned, az sokat tud segíteni. Az ilyen jellegű intim gondoknak legtöbbször lelki eredete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!