Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A 1830-as hívó szám miért...

A 1830-as hívó szám miért küld mentőt, ha a 1830 egyébként orvosi ügyelet lenne?

Figyelt kérdés
Szombaton (2024.10.19.) hívva lett az új országos ügyeleti 1830-as telefon szám. Az orvosi ügyelet / orvos helyett azonnal mentőt küldtek! Ráadásul olyan mentőt küldtek amiben nem is volt orvos, csak mentős ápolok voltak. Szóval akkor miért hívják orvosi ügyeletnek a 1830-at ha nem küldenek orvost? És hogy mi lett a 1830-as szám felhívásnak a végkifejlete? Csupán annyi hogy a mentősök bevittek a lakhely szerint illetékes kórház sürgőségi osztályára. Ahol egy egész éjszakát töltötem a semmiért. Mert kiderült hogy minden vizsgálat amit kért az ügyeletes orvos az negatív lett. Egyébként a rosszul létemet az orvos valószínűsitette hogy az új gyógyszerem mellékhatásai okozhaták.

okt. 21. 19:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Ezért vittek be a mentők.
okt. 29. 17:30
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es! Olvasva soraidat! Rád is rá férne hogy bevigyen a mentő az SBO-ra, és ott éjszakázz. Ugyanis tudhatnád a gyógyszer allergia akár halálos is lehet. azért írtam akár szót, mert soha nem tudhatod.
okt. 29. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Értem.

Tehát mit kifogásolsz: azt, hogy nem szállt ki hozzád az ügyeletes orvos egy mozgó laborral, vagy azt, hogy bevittek és ott töltötted az éjszakát "a semmiért"?

Jobb lett volna, gégeödéma miatt gégemetszést csinálnak?

okt. 29. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!