Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi 2 liter bort iszok évek...

Napi 2 liter bort iszok évek óta meg sört. Hosszútávon el lehet élni így sokáig?

Figyelt kérdés
okt. 21. 05:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%

Max addig, amíg be nem krepálsz....

Bár az agyadra már ráment, mert sokakkal itt karöltve, te sem tudod normálisan megfogalmazni, mit is szeretnél mondani...

Pár év múlva ez lesz a legkisebb gondod...

okt. 21. 05:59
 2/14 anonim válasza:
77%
Hogyne, nagyon egészséges.
okt. 21. 07:08
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Apám ennél többet iszik és lassan már 70 éves lesz. A tesója is nagy alkesz volt, ő is hetven valahány évesen halt meg.
okt. 21. 07:27
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
El lehet. Meg meg is lehet halni az ezerféle betegségben, amit okozhat.
okt. 21. 07:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

És van még családod? Vagy már letettek rólad?

Nem tudom szerencse- e alkeszként hosszan élni, mert a vége felé már nagyon szégyenletes.

okt. 21. 07:41
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Legalább minoségit vagy tabisat? Azert iszod mert szomjas vagy? Szereted az ízét?Mondjuk en a bor vagy sör párti vagyok,nem szoktam keverni. Nalam napi 2 doboz sör szokott lecsuszni.
okt. 21. 07:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Sajnos sokáig el lehet így élni. Gondolom a családod is nagyon örül neked. Nekem a tesóm alkesz. Szerencsére fél éve nem láttam.
okt. 21. 08:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Lehet élni, de tuti nem egészségesen. Van ilyen piás ismerős, nem is egy, mindegyiknek minden baja van. Mondjuk az a ritkább, aki sokáig él. Általában 50-60 között meghalnak.

Én nem is tudom, hogy tudsz így létezni. Egyszer ittam meg egy üveg bort, utána két napig rosszul voltam. Hihetetlen, hogy valaki naponta ennyit iszik. Biztosan nagyon le fogsz épülni.

okt. 21. 08:42
 9/14 anonim ***** válasza:

Hosszú élet titka biztos nem ez, bár az én családi körömben is van masszív alkoholista aztán már 71 éves, de még helyzetéhez képest egész jól van.

Ettől függetlenül az anamnézise olyan hosszú, hogy el foglal egy teljes A4-es oldalt.

Szerintem állj le az itallal amíg nem késő.

okt. 21. 09:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Mindenkire másképp hat az alkohol. Van aki viszonylag sokáig él, de van aki nem. És ezek vannak többen.
okt. 21. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!