Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kristályt napi szintű használó...

Kristályt napi szintű használó,közèpkorú,egyelőre jó egèszsègű meddig bírja átlagosan?

Figyelt kérdés
Nem találtam erre adatot, angolul sajnos csak konyha nyelven "beszèlek" de nagyon èrdekelne.Láttam youtube dizájneren című dokut,megvan kicsoda Dudits,meg Bajzáth Sándor aki addktológus,de a hosszú távú hatásai èrdekelnek.Tudom ez dizájner,ès ki tudja mi van benne,de akkor úgy kèrdezem,akinek ez már olyan mint másnak egy cigi,az nem fog tönkremenni?Ebbe bele lehet halni,vagy előtte úgyis rájönnek hogy hülyeség,ès abbahagyják?Itt most a fóliás gőzölő változatról van szó.Az illető tud valamennyit enni is,bár nyilván nem az első 24 órában.Általában aludni is tud ha három nap eltelt,ès akkor napközben ki van ütve,este nyomja,akkor másnap alszik.Ezt úgy is írhattam volna,hogy kimerülèsig,vagy ameddig el nem fogy.Sokat eszik időnként,sőt szinte állandóan èhes,de mègis le van fogyva,ezt se èrtem.Egyáltalán le lehet erről jönni,mert úgy odavannak èrte,közben mi meg sajnáljuk ezeket,mert közben tönkreteszi. Segíteni is jó lenne,de nem sok reményem fűződik hozzá, sajnos.Szóval metamfetamin az ami itthon van,vagy ez rosszabb?

okt. 12. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém 10 éve vígan él vele. Agya már nincs, 1 értelmes mondatot nem tud mondani. Testileg nincs baja.
okt. 12. 21:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm egyes!

Rèszleteznèd milyen lett, illetve milyen volt,pár pèldát lègyszíves

okt. 12. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy milyen volt? Teljesen normális, segítőkész, kedves, gyors és pontos. Hogy milyen lett? Kómás, lassan beszél, nem tud egyenesen járni, elfelejt enni, fürdeni, inni, olyan lett, mint egy csecsemő. Nem tud a világról semmit, 2 éve a pszichiátrián nem tudta megmondani, hogy milyen év és milyen évszak van (ahhoz képest időben orientált van a papírjára írva), nem tudta, hogy mi Magyarország államformája, nem tudja, hogy melyik a bal és a jobb keze, nem tudta, hogy melyik megyében lakik, nem tudta, hogy hol van (térben is orientált az orvos szerint), nem tud már írni, csak nyomtatott betűkkel betűkihagyásokkal, nehéz megérteni, hogy mit mond, zagyvaságokat beszél. Amikor utoljára beszéltem vele, akkor állította, hogy ő tudja, hogy mi lesz a jövőben, mert látta egy rajzon a tenger alatt. Távirányítóval telefonál, esik kel egész nap. A mentők hetente beviszik a sürgire, mert annyira összetöri magát. Minden eredménye jó, labor tökéletes. Rengeteg segítséget kértünk, elvonók, pszichoterapeuta, pszichiátria, bíróság, rendőrség, bentlakásos intézmények, senki sem segít. Ő elmondja, hogy teljesen normális, mi vagyunk a hülyék és őt sajnálják. Nincs pénze, néha dolgozik 1-1 napot és ennyi. Anya nem ad neki, így fogalmunk sincs, hogy honnan van anyagra pénze. 39 éves, anyáéknál lakik, ott zabál, egy büdös semmirekellő. Nincs barátnője, nincs gyereke, nem volt még hosszú kapcsolata. Nem is értem, hogy lehet a vér szerinti testvérem. Nem szeretek beszélni róla, mert én szégyellem magam a viselkedése miatt. Szerencsére elköltöztem már lassan 20 éve, így nem kell elviselnem a pofáját. Rengeteg ígéretet kaptunk tőle, rengeteg esélyt adtunk neki, nem élt vele. Fél éve nem találkoztam vele,(soha többet nem akarom látni), anyukám kettőnk között lavírozik.
okt. 12. 23:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,ment a zöld.

Mi valamivel több mint egy ève nèzzük ahogy szèp lassan elváltozik az akit szeretünk,bár mostanában nem sok szeretnivaló maradt belőle.Aki most van,nem az aki előtte volt.

Ő kedves,szeretetet sugárzó, mosolygós, imádnivaló,felelőssèget vállaló,gondoskodó,kemènyen dolgozó, nagyszerű ember volt.Sokat írhatnèk mèg,de lènyeg,hogy szerettük ès imádtuk.Most ezt nem lehet,mert nem engedi.Nem azèrt szerettük mert akkor jó volt nekünk is, hanem mert ő ilyen volt:egy csodálatos ember...Most arrogáns,bunkó sèrtődős,amikor lejövőben van,zavart,ès kb mint egy rèszeg amikor beállva van.Sokszor keres valamit, felforgatja a házat.Viszont valami mindig van benne cucc,az igazi szemèllyel már nem tudunk beszélni.Azt elfedi a drog.Ha mondasz egy dolgot,ugyanazt a dolgot,akkor különbözőképpen fog reagálni,attól függ hányadik napos.

Munkahely ment a levesbe,már a díler a "legjobb barátja",rideg,távoli ès nem èrdekli sem saját maga,sem a családja.Nèha meg eljátsza hogy szeret minket, aztán kiderül hogy 5 perc múlva nem is tudja mit beszélt.

Fura hogy el fog hülyülni,de vannak jelek már most.

Köszönöm szépen,hogy leírtad.

okt. 13. 06:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ti is ilyen cipőben jártok. Nem tudom, hogy miért nem büntetik kőkeményen.
okt. 13. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen hamarabb tesz tönkre mint a cigi és a pia együttesen.

Ami még rosszabb hogyha rendszeres használóról van szó elkerülhetetlen hogy a többi cuccal is találkozzon, ami pedig elindítja a drog jól ismert feneketlen mélységekbe merülő spirálján.

okt. 13. 09:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Valahol nagyon önző az összes függő
okt. 13. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

3-as, szomorú volt olvasni, mégis nagyon tanulságos, köszönöm, hogy leírtad.

Megkérdezhetem, hogy ez a leépülés mind a kristálynak köszönhető, vagy van mellette más is? Illetve absztinencia esetén javulhatnak a képességek, vagy ez már visszafordíthatatlan?

okt. 16. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Hogyne lenne. A jó kis alkohol. Kb 20 éves kora óta iszik is. Egy igazi ajándék egy ilyen testvér. Ápoló vagyok, így még rosszabb ezt végignézni tehetetlenül.
okt. 16. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
9., ha ennyire magatehetetlen a testvéred, hogyan és miből szerzi be az anyagot, piát? Nem fér a fejembe.
okt. 17. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!