Tisztaságmániának/Furának számít, ha megkérem a pasit, hogy lehajtott wc-tetővel húzza le a wc-t?
Figyelt kérdés
szept. 18. 20:30
3/12 anonim válasza:
Nem. Egyik együttélési skillem, hogy lehajtom magam után a deszkát. Tudom, hogy a nők erre érzékenyek.
40/f
4/12 anonim válasza:
Valójában ez volna a norma.
Előbb lecsuk, utána lehúz.
Hogy a szaros,hugyos víz ne fröcsögjön rá mindenre.
Van erről videó több is, h meddig jutnak el a cseppek.
5/12 anonim válasza:
Ennyire rettegni a hétköznapi dolgoktól már fóbia.
6/12 anonim válasza:
Én annak a híve vagyok, hogy nyitott fedél mellett húzza le, így kevesebb szennyezett vízcsepp jut a fedélre, amit aztán a következő delikvens megfog a kezével és rákeni a saját testére.
7/12 anonim válasza:
A retyóban tiszta víz +szar keveréke van. Az előbbi ugye irreleváns, utóbbi meg előtte egy valószínűleg nem leprás emberben volt, talán túlélhető, ha ennek 1 ezreléke valahogy átjut másvalakire.
8/12 anonim válasza:
3.
De miért?
Ha ő jön előbb, majd lehajtja magának, ez ugyanúgy 1 db hajtás. Ha viszont megint te, akkor megint felhajtod, így 0 helyett 2x kellett.
9/12 anonim válasza:
Nem furcsa, kultúremberek közt eleve így szokás lehúzni, hogy ne fröcsögjön szanaszét a szennylé.
10/12 anonim válasza:
Aztán amikor a másik kultúrember felnyitja, sikálhatja a féknyomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!