Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondja a többi nő hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja a többi nő hogy nem számít a méret?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és soha nem értettem ezt.

Mondják hogy nem számit és ugye a többi hasonlat.

Nem arra gondolok hogy legyen 20+ de egy 12 -13 centi kevés szerintem.

Sokkal jobb ha érzi az ember teljesen végig magában. A kis farkat pedig nem lehet érezni. Amikor bele ülök és érzem teljesen mélyen a hüvelyemben.

Ez az én véleményem.

Más hogy van vele?

szept. 10. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Van akinek számít,van akinek nem,nem vagyunk egyformák,de tök unalmas már ez a farokméret téma.
szept. 10. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Tényleg unalmas. Ismerek olyat akinek 20 és be se tudja tenni meg hasonlók. Sok hülye sztorit hallottam. Jó nekem 15 de ezzel eddig minden lány elélvezett és szerették. Volt olyan is akinél éreztem, hogy nem tud mélyebbre menni és pont azért volt nekem kellemetlenebb. Szóval teljesen egyén függő. Meg ha megnézel egy vonalzót a 13 és a 15 között nincs nagy különbség. Ha 15 el megy akkor 13 mal is menne. Ha neked mélyebben van a hüvelyed és tág vagy akkor persze nem lesz elég. Mondjuk én alapjáraton jobban szeretem a kisebb lányokat és sokan már ezt 20cm nek gondolják meg nagynak. Nincs azzal baj ha neked nagyra van igényed de az te vagy, más meg más.
szept. 10. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem legjobb lenne ha mindenki elfogadná a véleményed, és ha hallasz olyat ami különbözik a tiedtől akkor te is elfogadod, ennyi. Mert tényleg nem vagyunk egyformák hidd el, és ez így jó
szept. 10. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Én még nőtől/lánytól soha nem hallottam. Barinőkkel is téma a szex, egyik se mondta még ezt. Csak itt a gyk-n divat ezzel trollkodni, nyilván kisfarkú pasik adják ki magukat nőnek.

23L

szept. 10. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem nő vagyok, de olyat nem nagyon olvastam, hogy "nem számít", azt szoktam olvasni, hogy "nem az számít". Bullshitnek hangzik, de nem ugyanazt jelentik.

A "nem számít" azt jelenti, hogy nincs jelentősége a méretnek, azaz mindegy, hogy 11, vagy 21 cm, ugyanazt nyújtja.

A "nem az számít" hosszabban: "nem mindegy, de elsősorban nem az számít". van különbség, számít a méret, de sokkal fontosabb dolgok is vannak nála.

szept. 10. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert tudnak és akarnak jól szexelni, nem csak arra várnak hogy misszionáriusban döngessék őket 10 percig, aztán leforduljanak róluk. Vágynak a sokféleségre, izgalomra, játékokra, élvezetekre, amikhez tényleg nem kell a nagy farok. Csomó póz van amiben jobban érzed a másikat, ezeket pl. nagyobb méretekkel nem is igazán lehet bevállalni. Kicsit azért több lehetőség van a szexre, mint a fent említett dolog, ha neked nagy kell, akkor menjél rá arra, de ne kelljen már mindenkinek egyféleképpen alakítania a szexuális életét, had élvezzük már rendesen a dolgokat.
szept. 10. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!