5 napja nincs székletem, mi segíthet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az utóbbi pár napban elég stresszes voltam, ami nagyon elvette az étvágyam és alig ettem valamit. Ma az 5. napja hogy nincs székletem és kezdek félni, hogy bélelzáródásom lehet. Fájni sehol nem fáj, illetve semmilyen panaszom nincsen ami arra utalna, hogy nagyon súlyos bajom lenne. Szerdán már ittam kávét és ettem sok gyümölcsöt, illetve tegnap 2 liter gyümölcslevet megittam meg még talán egy liternyi vizet, de még mindig semmi. Eljöttem suliba, szóval leghamarabb csak hétfőn tudok orvoshoz menni.szept. 13. 06:18
1/6 anonim válasza:
Az eszedbe se jut, hogy bemenj a patikába és vegyél hashajtót?......
2/6 Mad Max2 válasza:
Ha semmit nem eszel akkor kakkantanod se kell, ez nyílvánvaló.
Ha bélelzáródásod lenne visítanála fájdalomtól.
Egyék valami főzeléket, igyál sok vízet, ha ettől se kell kakkantanod vegyél be hashajtót.
3/6 anonim válasza:
Reggel cigi-kávé kombó, utána 1 zöld alma. Garantálom, hogy üvöltve fosod szét a toalettet.
4/6 anonim válasza:
Ha a szelek távoznak, akkor nincs bélelzáródásod.
5/6 anonim válasza:
Akkor tökéletes lesz a hétvége arra, hogy vegyél Dulcolaxot és elmenj Wc-re.
Ha el is mész orvoshoz, ezzel a panasszal ugyanúgy elküld a gyógyszertárba hashajtóért, nem fog különösebben csinálni semmit.
Az orvoshoz akkor érdemes elmenni, ha mondjuk hashajtózás után is pang a bél perisztaltika, ergo ha hashajtózol akkor tudsz Wc-re menni, de utána ismét napokig nem. Na, akkor már tényleg orvoshoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!