Mitől lehet a kutyának időről időre híg a széklete? Barf segíthet?
Figyelt kérdés
7 hónapos kutyám van, 5 hónaposan hoztuk el. Már az elején feltűnt, hogy hígabb a széklete, de ezt betudtam annak, hogy új helyre került, más tápot kap, stb, úgy voltam vele, hogy majd elmúlt. Egy pár hét után nornálisabb volt, de még akkor is hígabb. Mostanában egyre rosszabb, van, hogy már nagyon-nagyon folyékony. Állatorvos annyit mondott rá, hogy biztos csak összeeszik valamit. Ez nem valószínű, tekintve, hogy sétánál figyelünk rá, az udvarban pedig nincs semmi olyan dolog, amit felehetne. Ezenkívül a tegnapi séta során is vagy 4 alkalommal próbálta intézni a nagydolgát, volt amikor csak próbálkozott, de nem jött ki semmi... Meg hát na, nem egy 2 napos sétára mentünk, hogy 4x kelljen sz.rnia. Volt valakinek hasonló probléméja? Mi hozta helyre? A barf segíthet? Én a barf mellett állnék, de rajta kívül még két kutyánk van, ennyi húst nem tudnánk hol tárolni, a szüleim nem akarnak vele bajlódni, pedig nekem sokkal jobban tetszik ez az etetési módszer.2020. febr. 17. 14:42
1/6 anonim válasza:
Milyen tápot kap? Ha az állatorvos rendesen kivizsgálta volna, akkor kizárhatóak lennének a betegségek, de így még akár attól is lehet. Másik állatorvossal kéne megnézetni, illetve a táp lehet, hogy erős neki. Táp mellett kap még valamit enni?
2/6 anonim válasza:
Hurutos bélgyulladás, vagy ételallergia...
Én váltanék a tápról, valami másra.
3/6 anonim válasza:
A barf mindenképpen nagyon jó.
Csak egy nagy fagyó kellene, és nem baj, ha nincs fél évi adag előre beszerezve, elég havonta is.
De amúgy nem lehet, hogy csak az a táp a gond? Lehet egy másikat kéne kipróbálni, ne legyen túl magas a fehérje tartalma és ne legyen túl zsíros, ezektől is mehet a hasa.
Féreghajtót mikor kapott utoljára? És honnan tudjátok, hogy pl nem dobálnak be valamit idegenek az udvarotokba vagy nem etetik-e?
4/6 anonim válasza:
Előszőr is egy székletvizsgálat.
Hogy a francba nem jutott ez eszébe az állatorvosodnak...?
5/6 anonim válasza:
Barf.
Vegyel hasznaltan egy melyhutot!! Tok olcson vannak!
6/6 anonim válasza:
Ha valóban beteg a kutya, akkor semmiképpen sem Barf. Majd ha meggyógyul, mehet a nyers, de egy beteg szervezetnek nem tesz jót az átállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!