Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiamnak napok óta nem volt...

Kisfiamnak napok óta nem volt széklete, mi segíthet?

Figyelt kérdés

A gyerekorvosunk szájpenészre egy olyan ecsetelőt írt fel, ami tartalmazott ricinust, és annyira hozzászokott, hogy amióta abbahagytuk, nem tud kakilni, csak ha újra adok neki a szerből. Napokig erőlködik, amíg nem kap pár cseppet. Ilyenkor viszont a több napi adag egyszerre távozik, szinte elönt mindent.

7 hetes a kisfiam és nyatejet és tápszert is kap.

2009. jan. 5. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én az Infacolt adom a 6 hetes fiamnak!de most olvastam itt valahol h.a Gripe Watte is jó ha húzza fel a lábait és kemény a pocija!Tegnap pl csuklott és a nagymamám azt mondta az ő idejükben citromlevet adtak neki és ahogy adtam egy kávés kanálnyit nemsokra rá meghajtotta!Utánna már a hasa sem fájt!
2009. jan. 5. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szájpenész az tényleg fájdalmas szegénykének de a mamam most mondja,h.ők régen fehér rongyot bevizezel és egy pici porcukorba mártod és azzal törölgesd a száját és a szájpadlását!
2009. jan. 5. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A mi dokinőnk a Laevolac szirupot mondta,hogy adjam ha bizonyos ideig nincs kaka,és bevált.Szerencsére nem sokszor kellett,ehhez nem tud hozzászokni(cukoroldat).
2009. jan. 5. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Bár nekem csak anyatejes a fiam, de neki is volt egy időszak amikor csak heti 1x volt széklete, náluk ez elvileg normális (nem tudom hogy tápszernél mennyi idő a normális) nekem azt javasolta az orvos hogy hajnalban, éhgyomorra (akkor telt el legtöbb idő 2 szopizás között) adjak neki kamillateát, pár kanállal. Tegyem hasra, masszírozzam sokat a pociját. Nekünk bevált 2-3 hét után visszaállt, és már nem kell tea sem. Ami még segít hogy te igyál rostos őszibaracklevet, szilvalevet, esetleg szoptatás közben, elvileg az gyorsabban "átmegy" rajtad, (nem tudom ennek mennyi a tudományos alapja, nekem volt hogy bejött, volt hogy nem:-) )
2009. jan. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!