Hogyan segíthetnék a páromon, akinek minden utazás előtt, és a nap kezdetén székelési ingere van, illetve széklete is?
Erre nincs praktika. Ez pszichés alapon van.
Én is így vagyok vele. 26 éves nő vagyok, de világ életemben, ha valahová mennem kellett busszal, vagy akár autóval de egy olyan helyre, ami előtt izgul az ember, akkor indulás előtt 2-3 alkalommal megvolt a nagy dolog. Vannak ettől rosszabbak is, akik sajnos még az elindulás után is ezt érzik és alig bírják ki az odautat, mert az út alatt is "kísérti" az inger.
Tényleg, azt csak pszichésen tisztázhatja az ember magában. Nincs miért izgulni, mert nem fog történni semmi, vagy ha történik is valami, akkor ha rosszul is sül el, annak is megvan az oka, majd lesz máshogy vagy lesz valahogy.
Nekem azért ez bevált, nagyjából azért már nem olyan rossz a helyzet, de ha valami miatt mégis különösebben izgulok, akkor indulás előtt bizony párszor meglátogatom az illemhelyiséget.:)
A testvérem ilyen a pisilés szempontjából. Ő például 200 km-re lakik tőlünk és ha hazautazott, akkor nem merte bevállalni az utat busszal, mert nem bírta volna ki pisilés nélkül, ezért jött vonattal, amin volt wc. Most meg már van jogsija, lett pénze autóra, így ha kell is neki, akkor bármikor megállhat és elintézheti a dolgát.
Ne igyon kávét reggel! És egyéb hashajtó hatású reggeliket.
Inkább egyen étcsokit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!