3 napos baba es meg nem volt szeklete ez normalis? Ma mar sokat tekereg es sir. Nem tudom h segithetnek. Tapszeres meg a tejem csak most kezd beindulni.
Mi 5 napig voltunk a kórházban, és egyszer sem találkoztam kakival. A fiam mindig az esti fürdetéshez és a reggeli vizithez kakálta össze magát, a nővérkéknek :D
Szerintem kérdezz rá a csecsemősöknél.
Az én babám is többször is kakilt az első napokban.
Csecsemősök sem látták kakilni?
Mennyiket eszik?
Doki mit mond rá?
Amikor megszületett a lányom, 5 napig nem kakilt, csak közvetlenül a szüléskor (meconiumos volt a magzatvíz).
Utána semmi, és láttam rajta, hogy bántja!
Szóltam mindenkinek, csecsemősöknek, gyerekorvosnak, szülésznőnek, mindenki csak legyintett, hogy majd jön magától.
Aztán az egyik idős csecsemősnővér közölte, hogy igenis lehet segíteni: fogott egy lázmérőt, azt jól bekenőcsözte és megmozgatta a baba popsijában.
Utána - nem túlzok! - körülbelül egy órán keresztül szinte FOLYAMATOSAN dőlt a kaki a gyerekből. Olyan irdatlan mennyiség jött ki belőle, hogy én nem hiszem el, hogy ez ne zavarta volna! Úgyhogy hálás vagyok a nővérkének, aki ilyen "egyszerűen" megoldotta még időben.
Kedves utolso en meg neked nem fogom elfelejteni ezt a segitseget h leirtad. Nekunk 10 perc eleg volt h a hata kozepeig kakas legyen...ez nagyon joo! Koszonom!!!!!!!!!
Mindenkinek koszonom h leirta a sajat tapasztalatat!!! Jo ejt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!